Foto / Kič ili raskoš?

Ima se, može se: Pogledajte kako je izgledala vjenčanica Melanije Trump

Showbizz10.11.16, 11:25h

Ima se, može se: Pogledajte kako je izgledala vjenčanica Melanije Trump
Danas smo se detaljnije pozabavili vjenčanicom, koju je zgodna Slovenka izabrala za najvažniji dan u životu

 

Slovenka Melania uskoro će postati nova Prva dama.


46-godišnja bivša manekenka, supruga budućeg američkog predsjednika te nova Prva dama, Melania Trump, posljednjih je dana u središtu pozornosti.


Osim što svi komentiraju njezin atraktivni izgled i liniju, kojom se može pohvaliti i u petom desetljeću, mnogi su počeli proučavati i modne kombinacije gospođe Trump, koje tek u posljednje vrijeme postaju nešto elegantnije nego inače.

 

melania-trump-vjencanica

 

Danas smo se detaljnije pozabavili vjenčanicom, koju je zgodna Slovenka izabrala za najvažniji dan u životu.


Podsjetimo, supružnici Trump upoznali su se davne 1998. godine na zabavi New York Fashion Weeka, dok je on još uvijek bio službeno u braku, a i na zabavu je došao s pratnjom. Iz tog razloga, Melania mu je odbila tu večer dati broj. No, Donald je bio uporan, baš kao i za vrijeme predsjedničkih izbora i taman kada su svi mislili da je nemoguće da pobijedi, dotični ju je osvojio.

 

melania-trump-vjencanica1


2004. godine, par se zaručio, a vjenčanje se održalo 22. januara 2005. godine u Palm Beachu, na Floridi. Na vjenčanju su se pojavila brojna slavna lica, poput Heidi Klum, P. Diddyja, Barbare Walters, Shaquillea O'Neala, ali i Hillary i Billa Clintona, što iz današnje prespektive zvuči nemoguće.


Mladenka je tom prilikom nosila raskošnu vjenčanicu slavnog dizajnera Johna Galliana za Dior, u vrijednosti od vrtoglavih 200 hiljada dolara, dok je kosu svezala u raskošnu punđu, s kojom smo ju i kasnije često viđali na crvenim tepisima.

 

melania-trump-vjencanica2


Bilo je tu i puno tila, dijamantnih ogrlica i narukvica, a vama ostavljamo da sami prosudite kako je izgledala manekenka na taj važni dan.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook