danas u sarajevu

Drive konferencija o liderstvu i talent menadžmentu: Gostuju svjetski i regionalni stručnjaci

Biznis Klub10.11.16, 08:14h

Drive konferencija o liderstvu i talent menadžmentu: Gostuju svjetski i regionalni stručnjaci
U proteklih šest godina organizatori su uspjeli na jednom mjestu okupiti više od 1.300 lokalnih i regionalnih stručnjaka različitih nivoa znanja i iskustva, te više od 70 vodećih svjetskih govornika

 

Drive konferencija, kao najveća regionalna konferencija o liderstvu i talent menadžmentu, bit će otvorena danas u Sarajevu u organizaciji Kompanije Kolektiv – Posao.ba.

 

U proteklih šest godina organizatori su uspjeli na jednom mjestu okupiti više od 1.300 lokalnih i regionalnih stručnjaka različitih nivoa znanja i iskustva, te više od 70 vodećih svjetskih govornika.

 

Organizatori najavljuju dolazak jednog od najpoznatijih poslovnih govornika u Velikoj Britaniji Caspara Berrya. Također, svjetski i regionalni stručnjaci koje će gosti imati priliku poslušati su Kai Deininger, Milad Čerkić, Svetlana Mirković-Borčić, Aco Momčilović, Mirna Koričan Lajtman i Mirta Fraisman Čobanov.

 

Deininger je kao direktor igrao ključnu ulogu u rukovođenju LinkedIna i Monstera Njemačke, a trenutno je jedan od čelnika u Eurosearch konsultantskoj kući, dok je Milad Čerkić osnovao i izgradio Atlantbh, jednu od najuspješnijih IT kompanija u regiji i jednog od najpoželjnijih poslodavaca u BiH.

 

Aco Momčilović je konsultant, predavač i voditelj ljudskih resursa Rimac Automobila, jedne od najinovativnijh kompanija u regiji, Svetlana Mirković-Borčić je na čelu ljudskih resursa i komunikacija kompanije Phoenix Pharma, najveće veleprodaje lijekova u regionu, Koričan Lajtman je kodirektorica programa i predavačica iz oblasti menadžmenta ljudskih resursa na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta, a Mirta Fraisman Čobanov trener centra za poslovne edukacije, te direktorica i voditeljica Partus akademije za razvoj izvrsnosti.

 

Partner konferencije je EUSR, a stručni partner je Centar za poslovnu edukaciju, saopćeno je iz Posao.ba.

 

(FENA/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook