VIKEND ZABAVA

Vruća Nata ponovo u Sarajevu: Seksipil i energija u petak veče u klubu My Face - uz Natašu Bekvalac!

DEPO CLUBBING09.11.16, 14:58h

Vruća Nata ponovo u Sarajevu: Seksipil i energija u petak veče u klubu My Face - uz Natašu Bekvalac!
Pjevačica se s nestrpljenjem raduje koncertu i ponovnom susretu sa bh. publikom, koja joj je posebno draga, a priprema i poseban repertoar, te svim posjetiocima obećava više od dva sata fantastične zabave i plesa

 

 

Popularna pjevačica Nataša Bekvalac u petak i subotu družit će se sa svojom mnogobrojnom publikom u Sarajevu i Mostaru, te predstaviti pjesme sa novog aktuelnog albuma “Original”.

 
Hitovi poput “Nikotin”, “Poludim li u dvadeset pet”, “300 stepeni”, “Laži me”, “Gubim tlo pod nogama” i brojni drugi sa njenog novog albuma  „Original“, na koji se čekalo šest godina, uz seksepil, harizmu i energiju Bekvalac garant su dobre zabave za sve Sarajlije u klubu My Face, gdje će nastup početi u 22 sata, a koji zasigurno ne treba propustiti.


Pjevačica se s nestrpljenjem raduje koncertu i ponovnom susretu sa bh. publikom, koja joj je posebno draga, a priprema i poseban repertoar, te svim posjetiocima obećava više od dva sata fantastične zabave i plesa.


Već narednog dana, u subotu, Bekvalac će sa svojim bendom gostovati u Mostaru u Art Clubu, a koncert također počinje u 22 sata.

 

natasa-bekvalac

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook