Zbog skandala napustila Srbiju

Pukla ljubav: Marija Šerifović ostavila Elenu Karić

Showbizz07.11.16, 13:24h

Pukla ljubav: Marija Šerifović ostavila Elenu Karić
Šerifovićka zbog pritiska javnosti stavila tačku na tajnu vezu sa ženom Jugoslava Karića i otišla u Los Angeles

 

Marija Šerifović ostavila je Elenu Karić! Pjevačica je bila prinuđena da raskine s Karićevom snahom nakon što smo otkrili njihovu tajnu vezu, piše Kurir.rs

 

Eurovizijska pobjednica navodno je imala ozbiljan razgovor sa suprugom Jugoslava Karića i odlučila da je raskid najbolje rješenje za njih.

 

Ovo je veoma težak period za Mariju i Elenu. Obje su svjesne da bi jednog dana među njima morao doći kraj, ali nisu imale ni želju ni hrabrost da prekinu viđanja. Međutim, kad je javnost saznala za njih, Marija je bila ta koja je povukla ručnu i raskinula, a Elena je to mirno prihvatila. Svjesna je da je ta odluka najpametnija za obje jer im je otkriće o njihovoj vezi, o kojoj bruji cijeli region, napravilo pakao od života - otkriva naš dobro obaviješten izvor.

 

Kako Kurir saznaje, Marija je otišla u Los Angeles kako bi lakše preboljela raskid sa Elenom Karić.

 

Marija se sklonila iz Beograda. U Los Angeles je otišla kako bi izbjegla pažnju javnosti, a i da bi se odmorila od brojnih koncerata. Najbitnije joj je da misli preusmjeri na neke druge stvari, koje nemaju veze s Elenom - kaže Kurirov izvor. 

 

Podsjetimo, prije tri dana ekskluzivno su objavljeni detalji veze Marije Šerifović i Elene Karić, kao i zajedničke fotografije koje svjedoče o njihovoj bliskosti.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook