NOVA POSLOVNICA U PAZARIĆU

Poznati bh. trgovački lanac 'Amko komerc' nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže

Biznis Klub03.11.16, 11:54h

Poznati bh. trgovački lanac 'Amko komerc' nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže
Naselje Pazarić od sutra će biti bogatije za jednu moderno opremljenu prodavnicu 'Amko komerca'

 

 

Amko komerc, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Bosni i Hercegovini, u prethodnom mjesecu otvorio je dvije poslovnice, a za  petak, 04. novembar, najavljuju otvaranje nove poslovnice u Pazariću. Ovim otvarnjem, prodajna mreža Amko komerca brojat će ukupno 80 trgovina.
 

Minela Džuho, menadžerica odjela za odnose sa javnošću, kazala je da će naselje Pazarić od sutra postati bogatije za jednu moderno opremljenu prodavnicu. Amko komerc primjenjuje moderan koncept gradnje i uređenja trgovina, kako bi kupcima pružili još ugodniji ugođaj kupovine.


- Radujemo se činjenici da kroz investicije u izgradnju i otvaranje novih poslovnica sve više građana može doista obaviti kupovinu u trgovini koja pruža jedinstven ugođaj kupovine, istakla je Džuho.

 

- Kao i uvijek do sada, Amko komerc će iznenaditi svoje potrošače, pa smo za njih pripremili poklone iznenađenja, što će uz brojne promocije, degustacije, roštiljadu i tortu dodatno uveličati ovaj dan. Svakodnevno, potrošači nove Amko trogivine, mogu da pronađu širok izbor kvalitetnih proizvoda, po više nego pristupačnim cijenama, kazala je Džuho.

 

amko-pazaric

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook