smijeh je lijek

Ne propustite stand-up komediju 'S nogu ' Pedje Bajovića: Ulaznice u prodaji od ponedjeljka

Zabava02.11.16, 10:27h

Ne propustite stand-up komediju 'S nogu ' Pedje Bajovića: Ulaznice u prodaji od ponedjeljka
Ulaznice za predstavu, koja će biti izvedena u Amfiteatru Doma mladih 24. novembra, prodavaće se na blagajni BKC Sarajevo, na platou Skenderija i putem prodajne mreže kupikartu.ba po cijeni već od 10,00 KM

 

Prodaja ulaznica za predstavu “S NOGU* (*Sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije)“, stand-up komediju Pedje Bajovića, počinje u ponedjeljak, 7. novembra.

 

Ulaznice za predstavu, koja će biti izvedena u Amfiteatru Doma mladih 24. novembra, prodavaće se na blagajni BKC Sarajevo, na platou Skenderija i putem prodajne mreže kupikartu.ba po cijeni već od 10,00 KM.

 

Pedja je sa ovom predstavom na prvoj regionalnoj turneji, u rano proljeće 2012. godine, nasmijao preko dvije tisuće i isto toliko hiljada Srba, Hrvata, Bosanaca sa sve Hercegovcima, Slovenaca i Crnogoraca… Ako se pitate zašto – zato što su svi oni u toj predstavi! U međuvremenu su ovu predstavu vidjeli i mnogi drugi u svim zemljama našeg dijela svijeta, ali i šire!

 

Bajovićev nastup u Sarajevu, koji će se održati 24. novembra u Amfiteatru Doma mladih u 21.00 dolazi u trenutku kada je aktuelno takmičenje najboljih stand-up komičara THE FUNNIEST PERSON IN THE WORLD, a upravo Pedja je ušao među 20 najsmješnijih. Predstoji mu još završni dio ovog takmičenja koje će se održati u Helsinkiju 4. decembra. Pola bodova na ovom takmičenju dolazi od nastupa pred žirijem, a pola bodova od glasova putem interneta na ovaj video: http://indi.com/7t8v4.

 

Glasajte za Pedju i obavezno dođite u Amfiteatar Doma mladih 24. novembra i provjerite zašto je je jedan od najsmješnijih ljudi na svijetu!

 

(DEPO PORTAL/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook