NAGRADE ZA VJERNE KUPCE

U Amko marketima izvučeni dobitnici nagradne igre 'Hljeb Sprind kupi, nagrade pokupi'

Biznis Klub31.10.16, 14:21h

U Amko marketima izvučeni dobitnici nagradne igre 'Hljeb Sprind kupi, nagrade pokupi'
- Ova nagradna igra pokrenuta je kako bi nagradili povjerenje koje potrošači ukazuju kupujući Sprind proizvode u našim prodavnicama, zadovoljstvo nam je što smo učestvovali u ovom projektu i da smo one najsretnije obradovali, kazala je Minela Džuho, menadžerica odjela za odnose sa javnošću

 


 
Kompanija Amko komerc, nastavlja sa poklonima i nagrađivanjima vjernosti kupaca. U saradnji sa poslovnim partnerima ova kompanija često organizuje različite pogodnosti kupovine za kupce.


U periodu od 19.09. do 19.10.2016. godine, u saradnji sa domaćom kompanijom Sprind organizovali su nagradnu igru "Hljeb Sprind kupi, nagrade pokupi". Pravo učešća imali su svi kupci Amko marketa koji su u ovom periodu kupili jedan Sprind hljeb.

 

amko-nagrade-1


Izvlačenje dobitnika nagradne igre upriličeno je u prostorijama Hipermarketa Mojmilo u petak, 28. oktobra, a izvučene su ukupno  24 nagrade. Kompanija Sprind će dobitnike obavjestiti o preuzeimanju nagrada.


- Zahvaljujemo svima koji su učestvovali u ovoj nagradnoj igri i čestitamo onima koji su osvojili nagrade. Ova nagradna igra pokrenuta je kako bi nagradili povjerenje koje potrošači ukazuju kupujući Sprind proizvode u našim prodavnicama, zadovoljstvo nam je što smo učestvovali u ovom projektu i da smo one najsretnije obradovali, kazala je Minela Džuho, menadžerica odjela za odnose sa javnošću.

 

Dobitnici nagrada su:

amko-nagrade-3

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook