FOTO/ OŽILJCI LJUBAVI

Mama objavila 'necenzurisane' fotke: Ovako izgleda moj 'stomačić' nakon troje djece...

ŽENA iN28.10.16, 10:53h

Mama objavila 'necenzurisane' fotke: Ovako izgleda moj 'stomačić' nakon troje djece...
Mama Shantique Paul na Instagramu je objavila fotografiju svog trbuha nakon poroda i poslala snažnu poruku svima


Nakon hashtaga #markoflove, u prijevodu 'ožiljak ljubavi' i objavljivanja necenzuriranih fotografija ožiljaka od carskog reza, nedavno se na društvenim mrežama proširio hashtag #mommytummy, tj. 'mamin trbušić' uz koji mame objavljuju slike svojih trbuščića nakon poroda.


Mama Shantique Paul na Instagramu je objavila fotografiju svog trbuha nakon poroda na kojem se jasno vide strije, a uz necenzuriranu fotku napisala je snažnu poruku svima.

 

trbuh-nakon-troje-djece


"Ovako izgleda moj trbuh nakon tri poroda. Sramim li se? Definitivno ne! Brine li me što drugi misle o njemu? Definitivno ne! Volim li svoje tijelo? Apsolutno da! Jesam li razmišljala o plastičnoj operaciji? Nema šanse! Prekrasna sam iznutra i izvana. Ako ja ne volim sebe i sve svoje mane, kako mogu očekivati da će me drugi voljeti? Sve počinje od nas samih. Ljubav prema samom sebi je najbolja ljubav!", napisala je ova mama uz ovu moćnu fotografiju koja će zasigurno pomoći ženama koje se bore s prihvaćanjem promjena na vlastitom tijelu. Stop cenzuri majčinstva: ovo su stvarna ženska tijela".

 

(24sata.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook