PIKANTERIJE IZ ŽIVOTA POZNATIH

Slavni pjevač uzdrmao javnost: Vidio sam kako princeza Diana vara princa Charlesa!

Lifestyle27.10.16, 15:04h

Slavni pjevač uzdrmao javnost: Vidio sam kako princeza Diana vara princa Charlesa!
Premda se za njihove simpatije, i više od toga, u javnosti obilato šuškalo, to šuškanje nikad niko nije potvrdio. Međutim, Phil je uspio uzdrmati javnost


U memoarima slavnog pjevača Phila Collinsa pod nazivom "Još nisam mrtav" razotkrivene su najmračnije tajne iz svijeta poznatih, a među njima je ljubavna priča između princeze Diane i Jamesa Hewitta.


Premda se za njihove simpatije, i više od toga, u javnosti obilato šuškalo, to šuškanje nikad niko nije potvrdio. Međutim, Phil je uspio uzdrmati javnost.


Budući da je slavni pjevač imao prilike družiti se s nekim najvećim zvijezdama, uspio je prikupiti puno zanimljivih detalja i informacija o njihovim životima o kojima javnost gotovo ništa ne zna. Jedna od najvećih javnih tajni je preljub princeze Diane koji je Phil vidio svojim očima, prenosi Dnevnik.hr.


Cijela priča krenula je 80-ih kada se Phil započeo družiti s članovima britanske kraljevske porodice. Jednog dana vidio je automobil princeze Diane, a kada je pogledao unutra, šokirao se. Vidio je scenu u kojoj su Lady Di i James Hewitt bili prilično bliski. Kada je shvatila da je "uhvaćena", Lady Di se samo nasmijala i dalje bezbrižno porazgovarala s Philom.


No, popularni pjevač u svojim memoarima otkriva puno više od ljubavne avanture lijepe Diane, pa su se u knjizi našli i detalji iz života pjevačice Cher i Michaela Jacksona, kao i njegovo "prljavo rublje". Naime, Phill je razotkrio i svoje ljubavne afere.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook