foto i video/ jedinstven događaj kod komšija

Historijsko kraljevsko vjenčanje u Srbiji: Odabranici princa Mihaila tepaju da je srpska Kate Middleton...

Showbizz25.10.16, 15:27h

Historijsko kraljevsko vjenčanje u Srbiji: Odabranici princa Mihaila tepaju da je srpska Kate Middleton...
Par se, piše Blic, vjenčao na Oplencu. Među uzvanicima bili su brojni slavni Srbi, a vjenčanje je održano u velikom stilu. Radi se o velikom spektaklu, koji je u Srbiji od povijesne važnosti

 

Lijepoj farmaceutkinji tepaju da je sprska Kate Middleton. Vijest o svadbi princa i pučanke obišla je regiju i svijet.


Povijesni trenutak dogodio se u Srbiji ovih dana! Naime, vjenčao se član njihove kraljevske obitelji, princ Mihailo Karađorđević, unuk kralja Aleksandra Karađorđevića.

 

Princ se, piše Blic, vjenčao s Ljubicom Ljubisavljević na Oplencu. Među uzvanicima bili su brojni slavni Srbi, a vjenčanje je održano u velikom stilu. Radi se o velikom spektaklu, koji je u Srbiji od povijesne važnosti.

 

princ-mihailo-i-ljubica


Naime, poslije 94 godine u Srbiji je ovo prvo kraljevsko vjenčanje. Ljubica i Mihailo, sretni mladenci, u kratkom su roku osvojili srpsku javnost. Ljubici mediji tepaju kako je ona njihova Kate Middleton. Paralela je jasna, radi se o diplomiranoj farmaceutkinji, ženi iz naroda.

 

Beograđanka nježnog izgleda upoznala je Mihaila preko zajedničkih prijatelja, a njena prirodna ljepota odmah ga je osvojila. I ona je, kao i Kate, vrlo jednostavna i neposredna pa je narod obožava.

 

Procurile su sa svadbe i fotografije te video, a sve zahvaljujući slastičarni iz Pančeva, koja se pohvalila da su upravo oni autori impresivne torte na sedam katova. Na torti je radilo čak 20 ljudi!

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook