FOTO/ GARANTUJE ISTINSKI HEDONIZAM

Klinika, wellnes i SPA usluge u novom luksuznom hotelu: Zavirite u 'Hills Sarajevo' na Ilidži...

Nedjeljni magazin19.10.16, 14:13h

Klinika, wellnes i SPA usluge u novom luksuznom hotelu: Zavirite u 'Hills Sarajevo' na Ilidži...
Uz Congress& Termal Spa Resort i hotel Hollywood Sarajevo 4* Termalnom Rivijerom, hotel Hills čini jedan od najvećih turističkih kompleksa u BiH

 

Sarajevo je dobilo još jedan hotel... U subotu, 22. oktobra, sa početkom u 18 sati, bit će upriličeno svečano otvaranje novoizgrađenog hotela Hills Sarajevo na Ilidži (Butmirska cesta br. 18).


Uz Congress& Termal Spa Resort i hotel Hollywood Sarajevo 4* Termalnom Rivijerom, hotel Hills čini jedan od najvećih turističkih kompleksa u BiH.

 

hotel-hills-sarajevo


Izgradnja hotela Hills i kongresnog centra počela je krajem 2015.godine. Cijeli objekat zauzima oko 35.000 m², unutar kojih se nalazi 260 komfornih, sofisticiranih, luksuznih soba i apartmana s biranim detaljima, a svaka soba posjeduje balkon.


Važno je napomenuti da će u novom hotelu biti otvorene i klinike, što će biti dodatna prednost za one koji se odluče baš za ovaj hotel.


Kvalitetna usluga, po kojoj je i poznata ova grupacija znači i to da će na raspolaganju biti wellness i spa usluge, kao i ostali sadržaji, a koji garantuju istinski hedonizam.

 

U sve to možete se i sami uvjeriti... Kliknite OVDJE!

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook