evo ko je odabranica

Ženi se srpski princ Mihailo Karađorđević

Lifestyle18.10.16, 08:48h

Ženi se srpski princ Mihailo Karađorđević
Princ Mihailo rođen je u Londonu 1985. godine, odrastao je u seoskom okruženju, pa otuda i njegova ljubav prema prirodi, konjima i jahanju

 

Princ Mihailo Karađorđević, sin pokojnog princa Tomislava i princeze Linde, oženit će se u nedjelju, 23. listopada, dugogodišnjom djevojkom Ljubicom Ljubisavljević. Vjenčanje će biti održano u Crkvi Svetog Đorđa na Oplencu, a par je u vezi već četiri godine.

 

Buduća princeza je završila Farmaceutski fakultet, bavi se i marketingom i pisanjem blogova. Kraljevsko vjenčanje osmišljeno je kao spoj tradicionalnog i modernog, a nakon crkvenog obreda bit će upriličena i svečanost kojoj će prisustvovati članovi kraljevske obitelji i mnogobrojne zvanice iz zemlje i inozemstva, pišu Večernje novosti. 

 

 Princ Mihailo rođen je u Londonu 1985. godine, odrastao je u seoskom okruženju, pa otuda i njegova ljubav prema prirodi, konjima i jahanju. Studirao je međunarodne odnose u Londonu, od šeste godine trenira karate i nosilac je crnog pojasa. Na imanju svoje majke, princeze Linde u Srbiji, bavi se treningom konja i stolarskim zanatom.

 

(FENA/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook