nekako je 'nedorečena'

Ovu intimnu frizuru ne vole ni žene ni muškarci

ŽENA iN16.10.16, 19:56h

Ovu intimnu frizuru ne vole ni žene ni muškarci
Jedna online anketa malo će pomoći u rješavanju dileme oko najmanje popularne ženske intimne frizure

 

Brazilka, šumica, trokutić, cherokee, pošumljena brazilka - to su neke od ženskih intimnih frizura koje se redovito nalaze na vrhovima lista onih najpopularnijih. Naravno, postoje i frizurice koje ne vole muškarci, a ni žene


Jedna online anketa malo će pomoći u rješavanju dileme oko najmanje popularne ženske intimne frizure. Naime, pripadnici oba spola koji su sudjelovali u istraživanju među ponuđenim frizurama kao najgoru su odabrali takozvanu liniju ili pistu.

 

To su popularni nazivi za trakicu željene debljine koja se ostavlja po sredini vulve, dok se ostatak dlačica depilira. Nakon njihovog uklanjanja, ostatak dlačica se skraćuje, također prema želji.


Muškarci su kao razlog zašto je ne vole naveli njezinu 'nedorečenost'. Više preferiraju konkretne intimne frizure, poput brazilke ili prirodne šumice.

 

Žene su pak komentirale kako im se pista ne sviđa jer je previše retro, a ne odgovara im ni njezin geometrijski izgled pravokutnika jer djeluje neprirodno. Zbog toga se umjesto piste ipak više opredjeljuju za uvijek popularni trokutić.

 

(Zadovoljna.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook