procurili prvi detalji

Brad Pitt nakon tri sedmice sa djecom: Suze, radost i puno nezadrživih emocija...

Showbizz16.10.16, 13:00h

Brad Pitt nakon tri sedmice sa djecom: Suze, radost i puno nezadrživih emocija...
Glumac se igrao sa svojom djecom tijekom tog mučnog posjeta kad su i on i djeca počeli plakati, piše Daily Mail


Glumac Brad Pitt navodno se slomio u suzama kad je posjetio svoju djecu po prvi put gotovo tri sedmice nakon što je Angelina Jolie objavila da se razvode. Jedan od preliminarnih dogovora uključivao je Pittove posjete djeci, ali isključivo uz nadzor stručnjaka terapeuta pa prvu posjetu od sat vremena nije mogao odraditi sam.

 

Glumac se igrao sa svojom djecom tijekom tog mučnog posjeta kad su i on i djeca počeli plakati, piše Daily Mail.

 

Odluku o posjetama uz nadzor terapeuta donio je sud u Los Angelesu. Cijeli se slučaj još uvijek razmatra, premda je FBI demantirao svoju uključenost, jer je Pitt optužen da se u alkoholiziranom stanju posvađao sa 15-godišnjim sinom Maddoxom i fizički nasrnuo na njega, što on apsolutno demantira.

 

41-godišnja Jolie podnijela je zahtjev za razvodom pet dana kasnije okončavši tako brak koji je trajao dvije godine premda je par prije vjenčanja bio u vezi 12 godina. Jolie-Pitt roditelji su šestero djece - posvojenih Maddoxa (15), Paxa (12) i Zahare (11) te biološke djece Shiloh (10) i osmogodišnjih blizanaca Vivienne i Knoxa.

 

Pitt je djecu posjetio 8. oktobra u bivšem obiteljskom domu u Los Felizu u Los Angelesu i premda je Angelina bila kod kuće, navodno nisu progovorili ni riječ.

 

In Touch Weekly piše da je potpuno izgubio kontrolu nad emocijama kad su Vivienne i Zahara ušle u sobu.

 

‘Suze su mu došle na oči i pokušao je ostati razuman jer nije htio uzrujati njih svojim plakanjem. Posjet je bio prilično mučan, i Vivienne i Zahara su počele plakati’, rekao je izvor.

 

Pitt navodno što prije želi postići dogovor s Angelinom koja zasad ima puno skrbništvo nad njihovom djecom. Glumac se pak dobrovoljno javio na testiranje na alkohol i droge kako bi dokazao da nema problema ni s jednim od to dvoje. Prvi je test navodno bio negativan. Prijatelj slavnog para rekao je za Us magazine da će Pitt surađivati kako bude mogao dok god može posjećivati djecu.

 

Socijalna će služba još jednom, 20. oktobra, obaviti procjenu odnosa i situacije kako bi se dao konačan prijedlog za razvod braka. ‘Nadaju se da će u ovom periodu riješiti nesuglasice i uspjeti se dogovoriti oko svega van suda’, dodao je izvor.

 

Brak između Jolie i Pitta činio se kao jedan od stabilnijih u Hollywoodu.

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook