VIDEO/ Novo izdanje talk showa 'Vidimo se u Sarajevu'

Hanka Paldum rasplakala Suzanu Mančić: Popularna voditeljica otvoreno o muškarcima, svojim talentima, provokacijama...

Mediji14.10.16, 11:47h

Hanka Paldum rasplakala Suzanu Mančić: Popularna voditeljica otvoreno o muškarcima, svojim talentima, provokacijama...
Talk Show „Vidimo se u Sarajevu“ pogledajte u ponedjeljak, 17. oktobra od 22 sata u programu TV Pink BH

 

Novo izdanje talk showa 'Vidimo se u Sarajevu' donosi pravu žensku priču. Gošće urednice i voditeljice Alke Vuice biće dame – Hanka Paldum i Suzana Mančić.


Voditeljica, pjevačica, glumica i spisateljica. Sve su to zanimanja kojima se već četrdeset godina uspješno bavi Suzana Mančić. Karijeru je počela da gradi sa osamnaest godina kao pjevačica, a danas, sebe najviše pronalazi u pisanju. Suzana Mančić će u talk showu „Vidimo se u Sarajevu“ evocirati uspomene na one lijepe, ali i manje lijepe situacije koje su obilježile njen uzbudljiv i turbulentan život.

 

hanka-i-suzana-2


Sa Alkom će razgovarati o odgoju svoje djece, muškarcima, o svojim talentima, otvorenosti, manipulaciji kada su mediji u pitanju, svojim provokativnim izjavama, senzacionalističkim naslovima u novinama...


Suzana će zajedno sa divom narodne muzike Hankom Paldum otpjevati čuveni hit „Crne kose“ koji će je rasplakati, a gledatelje TV Pink BH će podsjetiti na čuveni hit sa „Jugovizije“ – „Vreme nežnosti“.


Hanka će u ugodnom razgovoru sa Suzanom i Alkom otkriti sve ono što gledatelji nisu znali o njoj. Biće govora o njenoj porodici, karijeri, muškarcima, a ponedjeljak veče začinit će i svojim velikim hitovima.


Talk Show „Vidimo se u Sarajevu“ pogledajte u ponedjeljak, 17. oktobra od 22 sata u programu TV Pink BH.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook