Sarajevo/ Pronađite u SCC-u

Kako se naši sportisti fokusiraju na cilj - nose adidas Athletics!

Biznis Klub12.10.16, 12:06h

Kako se naši sportisti fokusiraju na cilj - nose adidas Athletics!
Kako bi omogućio sportistima da sprovedu planiranu strategiju, lične rituale i zadrže fokus na izazovima koje treba savladati, adidas je dizajnirao novu kategoriju proizvoda – adidas Athletics... Adidas Z.N.E. duks dostupan je u adidas brend radnji u Sarajevu (SCC, II sprat)

 


Za svakog sportistu koncentracija prije izlaska na teren ili tokom najvažnijih trenutaka meča je presudna za rezultat koji će ostvariti, a želja za pobjedom i takmičenje pred strastvenom masom navijača donosi veliki pritisak. I pored svega, sportisti moraju ostati fokusirani na igru i cilj.


Kako bi omogućio sportistima da sprovedu planiranu strategiju, lične rituale i zadrže fokus na izazovima koje treba savladati adidas je dizajnirao novu kategoriju proizvoda – adidas Athletics. Proizvodi iz ove kategorije su namenjeni presudnim trenucima prije i poslije takmičenja, napravljenim da uklone sve spoljašne uticaje i povećaju fokus sportiste na ključne trenutke takmičenja i željeni rezultat.


Prvi proizvod iz ove revolucionarne kategorije, adidas Z.N.E. duks dizajniran je za potpuni mentalni fokus, a nose ga proslavljeni košarkaši Miroslav Raduljica i Vanja Marinković, teniserke Ana Ivanović i Ivana Jorović, kao i brojni sportisti širom svijeta poput fudbalera Gareta Bejla, boksera Ridika Bouvija, košarkaša Džejmsa Hardena.


adidas Z.N.E. duks dizajniran je tako da pomogne sportistima da ostanu mentalno jaki zahvaljujući smanjenju buke, vizuelnih ometanja i stvaranju osećaja udobnosti. Kapuljača koja je over-sized je dovoljno velika da pruži osećaj ušuškanosti, ali i da pokrije i velike slušalice, uvažavajući tako i muzičke rituale mnogih sportista. Premium mješavina punog pamuka, poliestera i elastina doprinosi udobnosti, a konstrukcija šavova omogućava slobodno kretanje i smio izgled. Skriveni džepovi sa rajferšlusom odlični su za čuvanje stvari tokom pokreta, a etiketa sa unutrašnje strane sadrži i motivacionu poruku koja slavi mentalnu snagu i fokus sportista.


adidas Z.N.E. duks dostupan je u adidas brend radnji u Sarajevu (SCC, II sprat).

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook