FOTO/ SAMOZATAJNA HANA ZAZIRE OD ESTRADE

Ovako izgleda kćerka Tončija Huljića: Prvi put javno progovorila o svom životu...

Showbizz08.10.16, 16:53h

Ovako izgleda kćerka Tončija Huljića: Prvi put javno progovorila o svom životu...
U fokus javnosti Hana je dospjela nedavno nakon što je zajedno s Petrom Grašom otpjevala pjesmu 'Srce za vodiča', ujedno jedan od najavnih singlova mjuzikla 'Pacijenti' na kojem su zajedno radili njeni roditelji, Tonči i Vjekoslava Huljić

 

 

Talentirana Hana Huljić svoj privatni život rijetko izlaže javnosti. Nastoji živjeti podalje od svjetla reflektora pa se o njoj jako malo zna.


Ipak, u fokus javnosti Hana je dospjela nedavno nakon što je zajedno s Petrom Grašom otpjevala pjesmu 'Srce za vodiča', ujedno jedan od najavnih singlova mjuzikla 'Pacijenti' na kojem su zajedno radili njeni roditelji, Tonči i Vjekoslava Huljić. Iako su joj roditelji najtraženiji autori zabavne glazbe, Hana priznaje da zazire od estrade.

 

hana-huljic


'Uvijek sam potpora svojim roditeljima u njihovom poslu, ali ja sebe ne vidim u estradnim vodama', kaže Hana za Dnevnik.hr, kojoj je trenutno glavna preokupacija završetak Umjetničke akademije u Splitu.


Nakon što fakultet privede kraju samozatajna Hana željela bi napraviti mjuzikl po predlošku knjige svoje majke.


'To mi je jedna velika želja, ali o tome ćemo kad za to dođe vrijeme', govori Hana kojoj roditelji najveća podrška. No živjeti kao dijete poznatih roditelja nije uvijek lako, a u to se sama uvjerila i Hana koja je teret slave osjetila i na vlastitim leđima.


'Imala sam povlastice, ali često sam u životu bila i etiketirana zbog toga što sam Huljićeva kći. Mnogi su me prosuđivali bez da su me upoznali. Ali ljudi su takvi, uvijek ti stavljaju neke etikete', kaže Hana koja se s godinama naučila ne obazirati na takve stvari.


Osim obitelji, velika Hanina podrška je i njen dugogodišnji partner Tomislav Šošić. Iako o svom ljubavnom životu ne voli pričati javno, za Dnevnik.hr je otkrila da se tata Tonči dobro slaže s potencijalnim zetom.


'Tata je zadovoljan mojim odabranikom', kratko je prokomentirala lijepa Hana i tako još jednom dokazala da svoju intimu čuva samo za sebe.


Ipak osmijeh na njenom licu otkriva da je zadovoljna i da u svom partneru ima bezuvjetnu podršku. A to i je najbitnije jer Hanino vrijeme tek dolazi.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook