Bradu nije lako

Velika drama na pomolu: Angelina Jolie poslala suludi prijedlog Jennifer Aniston

Showbizz06.10.16, 13:01h

Velika drama na pomolu: Angelina Jolie poslala suludi prijedlog Jennifer Aniston
Brad Pitt je pristao na privremeni sporazum koji traje do 20. oktobra, a ako dođe do suđenja, Jolie će zatražiti skrbništvo nad njihovo šestero djece, dok će Pitt moći dobiti posjete, no uz prisustvo terapeuta, jer će biti podvrgnut testiranju na drogu i alkohol

 

Angelina Jolie želi da bivša supruga Brada Pitta, Jennifer Aniston, svjedoči na sudu protiv njega.


Razvod Angeline Jolie i Brada Pitta i dalje je vruća tema svjetskih medija, a sada je u cijelu priču upletena i Bradova bivša supruga, Jennifer Aniston.


Angelina navodno želi da njezin pravni tim traži od Aniston da svjedoči na sudu i potvrdi da je Brad i u prošlosti imao problema s drogom i alkoholom, piše Radar Online.

 

Podsjetimo, Pitt je pristao na privremeni sporazum koji traje do 20. oktobra, a ako dođe do suđenja, Jolie će zatražiti skrbništvo nad njihovo šestero djece, dok će Pitt moći dobiti posjete, no uz prisustvo terapeuta, jer će biti podvrgnut testiranju na drogu i alkohol.


“Brad je u nemogućoj situaciji. Bez obzira što se dogodilo, ništa nije pozitivno za njega. Optužbe za koje ga se tereti mogu se i ne moraju temeljiti na činjenicama. Još uvijek ništa ne znamo, a Angelina se igra s njim”, rekao je odvjetnik za celebrity razvode, Raoul Felder, za Radar Online.

 

(Net.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook