Akcija 'Sigurnost na cestama u BiH'

'Jesenji Auto Show' od 6. do 9. oktobra ispred BBI Centra

Auto & Dom30.09.16, 13:00h

'Jesenji Auto Show' od 6. do 9. oktobra ispred BBI Centra
Autoškola LifeLine i ovaj put je učesnik JESENJEG AUTO SHOW-A i ovom prilikom vas poziva da dođete, jer je samo za vas pripremila odličan program i tim Autoškole LifeLine bit će vam na raspolaganju za sve informacije, konsultacije, kao i upise

 

 

Auto Media Group i Auto 4x4 Club organiziraju 'Jesenji Auto Show' koji će, u sklopu akcije "Sigurnost na cestama u Bosni i Hercegovini", biti održan od 6. do 9. oktobra ove godine na platou ispred BBI Centra.


Autoškola LifeLine i ovaj put je učesnik JESENJEG AUTO SHOW-A i ovom prilikom vas poziva da dođete, jer je samo za vas pripremila odličan program i tim Autoškole LifeLine bit će vam na raspolaganju za sve informacije, konsultacije, kao i upise.


Pored vozila i motora za obuku A i B kategorije, Autoškola LifeLine je angažovala i licenciranog predavača teoretske nastave, inžinjera saobraćaja cestovnog smijera, koji će vršiti prezentaciju iz oblasti propisa svih zainteresiranih sa provjerom trenutnog poznavanja propisa uz prigodne poklone za sve koji uspiješno riješe probne testove.

 

autoskola-lifeline-1


Svim  posjetiocima će,takodjer, biti dostupan I tim iskusnih instruktora voznje sa vozilima za obuku A I B kategorije (motor I auto) gdje se mogu raspitati o svim detaljima vezanim za obuku, kao I niz drugih aktivnosti koje će provoditi uposlenici Autoškole po sloganu “Dobro došli u svijet sigurnih vozača"!


Svi zainteresovani koji nikada nisu imali priliku susresti se upravljanjem vozila imat će priliku da se, uz pomoć instruktora, upoznaju sa osnovnim sklopovima vozila, prođu probnu vožnju i na kratko budu u ulozi vozača.


Cilj učešća jeste probuditi svijest o savjesnoj i odgovornoj vožnji, obzirom da se svakodnevno dešavaju saobraćajne nezgode uzrokovane neadekvatnom vožnjom, nepažnjom kao i nedovoljnim poznavanjem saobraćajnih propisa.


Osnov za svakog dobrog i odgovornog vozača, upravo jeste adekvatna obuka, adekvatan tim stručnih lica-instruktora, koji vozače, kao početnike mora temeljno naučiti tehniku vožnje upotpunjenu sa poznavanjem saobraćajnih propisa i na cestu pustiti kao sigurnog učesnika u saobraćaju.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook