detalji tragedije kod tuzle

Djedovića, koji je ubio svoju djecu, supruga je napustila i u Njemačkoj se udala za njegovog daidžu

Hronika29.09.16, 11:32h

Djedovića, koji je ubio svoju djecu, supruga je napustila i u Njemačkoj se udala za njegovog daidžu
Kako nezvanično navodi isti portal, Djedović je uposlenik Rudnika Dubrave i nedavno je dobio unapređenje na poslu nakon čega je kupio pmv. passat u kojem je života lišio sina i kćerku svega nekoliko stotina metara dalje od kuće u kojoj je živio

 

Motiv sinoćnjeg stravičnog zločina u Tuzli nije zvanično poznat. Međutim, portal Tuzlanski.ba navodi kako je prije nekoliko mjeseci Nesada Djedovića napustila supruga i udala se za njegovog daidžu koji živi u Njemačkoj, dok je on ostao sa dvoje djece koja su živjela kod njegove majke.

 

Kako nezvanično navodi isti portal, Djedović je uposlenik Rudnika Dubrave i nedavno je dobio unapređenje na poslu nakon čega je kupio pmv. passat u kojem je života lišio sina i kćerku svega nekoliko stotina metara dalje od kuće u kojoj je živio.

 

Podsjećamo, nakon počinjenog ubistva otac je pokušao lišiti života i sebe, ali prema posljednjim informacijama trenutno se u veoma teškom stanju i sa teškim povredama nalazi na UKC Tuzla na intenzivnoj njezi, gdje mu se ljekari bore za život.

 

Prema iskazima mještana i kolega sa njegovog posla važio je za mirnu, tihu i povučenu osobu koja nikada nije bila sklona incidentima. Također Tuzlanski navodi da je Djedović prije nego što će se odlučiti na počinjenje ovog stravičnog čina i na koncu pokušaja samoubistva o tome prethodno obavijestio svog dobrog prijatelja, kao i policiju.

 

(Tuzlanski.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook