Na magistralnoj cesti M-16

Livno: U saobraćajnoj nesreći smrtno stradala 20-godišnja djevojka

Hronika26.09.16, 10:27h

Livno: U saobraćajnoj nesreći smrtno stradala 20-godišnja djevojka
Tom prilikom suvozačica u motornom vozilu "Peugeot", 21-godišnja K. R. iz Livna smrtno je stradala, dok je vozačica "Peugeota" zadobila teške tjelesne ozljede te je prevezena u KBC "Firule" Split

 

U mjestu Guber, na magistralnoj cesti M-16, koja povezuje Livno s Graničnim prijelazom Kamensko, 40 minuta iza ponoći dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, dok su dvije zadobile teške tjelesne ozljede.

 

Kako navode iz MUP-a Hercegbosanske županije, 47-godišnji P. V. iz Livna, upravljajući motornim vozilom marke "BMW", registarskih oznaka E 43 M 615, iz neutvrđenih razloga prešao je u suprotni kolnički trak te prednjim dijelom svog motornog vozila udara u prednji dio motornog vozila marke "Peugeot", registarskih oznaka 075-T-481, koje se kretalo iz suprotnog smjera, a kojim je upravljala 20-godišnja V. D. iz Livna.


Tom prilikom suvozačica u motornom vozilu "Peugeot", 21-godišnja K. R. iz Livna smrtno je stradala, dok je vozačica "Peugeota" zadobila teške tjelesne ozljede te je prevezena u KBC "Firule" Split.

 

Također, vozač motornog vozila marke "BMW" je zadobio teške tjelesne ozljede i zadržan je u Županijskoj bolnici u Livnu na daljnjem liječenju.

 

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Livno i županijski tužitelj.

 

(FENA/em)

 


 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook