FOTO/ SVE ŠTO JOJ MILAN NIJE MOGAO PRUŽITI

Severina i Igor slave prvu godišnjicu braka: Da li je Seve zaista toliko sretna ili je sve samo maska za javnost?!

Showbizz25.09.16, 15:57h

Severina i Igor slave prvu godišnjicu braka: Da li je Seve zaista toliko sretna ili je sve samo maska za javnost?!
Seve je napokon dobila ono što je htjela - svoju ljubav i mir. To je ono što joj Igor pruža, dovoljno čvrst temelj za dugotrajnu bračnu sreću

 


Severina i Igor Kojić danas slave svoju prvu godišnjicu bračnog života koji je započeo crkvenim vjenčanjem 25. rujna 2015. u istarskim Balama. Bilo je to tajno vjenčanje koje je iznenadilo mnoge, no kad je Severina u pitanju, tako uvijek biva. Njihova veza otkrivena je krajem travnja prošle godine, a raskošno svadbeno slavlje uslijedilo je pet mjeseci kasnije u Beogradu. Uz Igora je Splićanka, uz ljubav, napokon pronašla ono što joj nisu uspjeli pružiti mnogi muškarci prije njega, ponajmanje Milan Popović, a to je - obiteljski mir.


'Mili moj, da se nismo sreli, stvarno bila bi grehota', stihovi su koje je Severina posvetila svom odabraniku Igoru Kojiću na dan njihova vjenčanja u Istri 25. rujna. Kad je prošle godine u travnju javnost doznala za novu Severininu ljubav, 15 godina mlađeg beogradskog nogometaša, malo tko je pomislio kako bi on mogao biti njezin budući suprug. A upravo je Igor u kratkom vremenskom razdoblju pokazao Severini da je za nju - onaj pravi. Natpisa o namještenoj ljubavnoj vezi tada je bilo u velikom broju, no Severina je bila ta koja je stavila točku na 'i'.


'Život je igra i moje veselje, moja sreća je kad usrećim drugog čovjeka, kad usrećim druge ljude i to mi se sve ostvarilo. Mislim da prvo ljubav treba tražiti u sebi. I ovo je jako dobro... Kako zračimo tako i privlačimo. Htjela sam život kao igru, apsolutno sam to dobila', rekla je Seve na početku svoje ljubavi s Igorom. Ni njihovih 15 godina razlike nisu nikakva smetnja jer, kako se izjasnila u svom stilu, ona nekako teško odrasta.


Nakon turbulentne veze s Milanom Popovićem, s kojim ima četverogodišnjeg sina Aleksandra, Severina je prije svega priželjkivala obiteljski mir i osobu koja će je razumjeti i prihvatiti takvu kakva jest bez želje da je mijena, a to je s beogradskim biznismenom uvijek bilo teško ostvarivo.


S Igorom je ljubavna priča bila čista suprotnost i to je zasigurno razlog zbog kojeg je Severina napokon rekla 'da' u svojoj 43. godini. Njihovu obiteljsku sreću s malenim Aleksandrom posljednjih godinu dana poljuljali su tek Milanovi istupi u javnosti zbog borbe za skrbništvo nad sinom. Seve je napokon dobila ono što je htjela - svoju ljubav i mir. To je ono što joj Igor pruža, dovoljno čvrst temelj za dugotrajnu bračnu sreću.


Svoju priču Severina i Igor bilježili su na Instagramu, a u prilogu pogledajte neke od njihovih najljepših zajedničke trenutaka do danas...

 

(Tportal.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

severina-i-igor-1severina-i-igor-2severina-i-igor-3severina-i-igor-4severina-i-igor-5severina-i-igor-6

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook