Kampanja u jeku

Predizborni skup SBB-a na Marijin Dvoru: Samo timski je moguće postići uspjeh

Front24.09.16, 17:39h

Predizborni skup SBB-a na Marijin Dvoru: Samo timski je moguće postići uspjeh
Sulejman Haljevac je u svom vrlo emotivnom obraćanju naglasio da pobjeda SBB-a sada već tradicionalno polazi za rukom, nakon čega su uslijedile ovacije prisutnih građana i simpatizera

 

Sinoć je u prepunoj sali MZ Marijin Dvor, održan predizborni skup s kandidatima i kandidatkinjama za Općinsko vijeće Centar. Osim što su građani masovno prilazili infopultu ispred MZ, zabilježen je i impozantan broj onih koji su zatražili pristupnicu u stranku, tvrde iz SBB BiH.

 

Na skupu se u ime domaćina obratio Sulejman Haljevac, kandidat za Općinsko vijeće Centar, nosilac liste Amer Kapo, predsjednik Općinske organizacije Centar Haris Mujanović, Damir Arnaut, potpredsjednik Saveza za bolju budućnost, Mario Nenadić, ministar pravde Kantona Sarajevo i zajednički kandidat SDA-SBB za načelnika Općine Centar Nedžad Ajnadžić.

 

sbb-predizborni-skup-marijin-dvor

 

Sulejman Haljevac je u svom vrlo emotivnom obraćanju naglasio da pobjeda SBB-a sada već tradicionalno polazi za rukom, nakon čega su uslijedile ovacije prisutnih građana i simpatizera. Nosilac liste Amer Kapo istakao je da je samo timski moguće postići uspjeh i pozvao sve prisutne da glasaju za zajedničkog kandidata SDA-SBB za načelnika Općine Centar Nedžada Ajnadžića. Ni ovaj put nije izostala puna podrška ministara Marija Nenadića i Vedrana Mulabdića. Damir Arnaut zaželio je svima dobrodošlicu u svoje ime i u ime predsjednika i Saveza za Bolju budućnost i dao podršku zajedničkom kandidtu SDA-SBB za načelnika Općine Centar Nedžadu Ajnadžiću. Nakon toga je Nedžad Ajnadžić razmijenio s Damirom Arnautom zelenu i plavu maramicu u znak opredijeljenosti za ovu koaliciju, saopšteno je iz SBB BiH. 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook