FOTO/ VELIKA PODRŠKA GLASAČA

Masovni skupovi SBB-a u Zenici, Kaknju, Brezi, Zavidovićima: Ulaskom u koaliciju sa SDA otvorili smo vrata BiH za EU!

Front23.09.16, 22:02h

Masovni skupovi SBB-a u Zenici, Kaknju, Brezi, Zavidovićima: Ulaskom u koaliciju sa SDA otvorili smo vrata BiH za EU!
Masovni predizborni skupovi SBB-a, osim u Zenici, održani su i u Zavidovićima, Brezi i Kaknju, o čemu govore i fragmenti u fotogaleriji

 

Predsjednik Saveza za bolju budućnost Fahrudin Radončić večeras je na centralnom predizbornom skupu te stranke u Zenici pozvao glasače da izađu na izbore i podrže kandidate te stranke za Gradsko vijeće i zajedničkog kandidata koalicije SDA-SBB za gradonačelnika Zenice.

 

- Mi nismo obična koalicija, nego moćan patriotski front koji garantuje prosperitet, evropski put i ekonomski razvoj, što je najvažnije. Mi ćemo sve svoje snage posvetiti ekonomiji, a mi želimo da ratujemo na ekonomskom planu, planu razvoja, zapošljavanja, boljeg života i bolje budućnosti. Želim da svi naši glasovi idu zajedničkom kandidatu, jer gdje se god ujedine plava i zelena boja prostora za ostale nema, a vjerujem da ćemo znati osvojiti većinu na ovim izborima. Izađite i glasajte - kazao je Radončić.

 

On je istakao da su SDA i SBB ulaskom u koaliciju omogućili da Bosna i Hercegovina dobije otvorena vrata za Evropsku uniju.

 

- Omogućili smo da BiH dobije otvorena vrata za EU, što je historijski rezultat za nas. Ni najveći optimisti to nisu očekivali što je dokaz da kada se ljudi slože, kada se moćni politički projekti slože, da se ide zajedno, kako rezultat brzo dolazi - istakao je Radončić, prenosi agencija Fena.

 

Inače, masovni predizborni skupovi SBB-a, osim u Zenici, održani su i u Zavidovićima, Brezi i Kaknju, o čemu govore i fragmenti u fotogaleriji.

 

(FENA/DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook