Isplivava prvljavi veš

Buran razvod na pomolu: Brad Pitt pod istragom FBI

Showbizz23.09.16, 09:40h

Buran razvod na pomolu: Brad Pitt pod istragom FBI
Policijski automobil viđen je i u dvorištu Pitt-Jolie vile na Hollywood Hillsu u kojoj se glumac trenutno nalazi, dok je Angelina s djecom navodno odsjela u unajmljenoj kući u Malibuu

 

Dan nakon što je američka policija opovrgnula istragu protiv Brada Pitta, oglasio se FBI, koji u službenom priopćenju priznaje da se bavi ovim slučajem.

 

"Vezano za vaš upit o nadležnosti FBI-a u privatnom avionu, konkretno, avionu koji je provozio gospodina Brada Pitta i njegovu djecu, FBI nastavlja prikupljati činjenice i procijenit će je li ovom slučaju potrebno otvoriti federalnu istragu", odgovorili su iz Agencije za Daily Mail.

 

Iako su tabloidi prethodno pisali da je Brad pod istragom policije Los Angelesa, LAPD zapravo nema nadležnost nad incidentima koji se dogode u avionima, zbog čega je FBI preuzeo slučaj.

 

Istovremeno, policijski automobil viđen je i u dvorištu Pitt-Jolie vile na Hollywood Hillsu u kojoj se glumac trenutno nalazi, dok je Angelina s djecom navodno odsjela u unajmljenoj kući u Malibuu.

 

Na vidjelo je u međuvremenu isplivala i kap koja je navodno prelila čašu kod Jolie: "pijani Brad" se u avionu navodno glasno posvađao s 15-godišnjim sinom Maddoxom, no izvori tvrde da su navodi o "verbalnom i fizičkom nasilju pretjerani i izmišljeni".

 

Prema pisanju US Weeklyja, netko je iz zrakoplova uputio anonimni poziv prema socijalnoj službi Los Angelesa, iz koje su potvrdili da se slučaj istražuje, no više informacija službeno nisu smjeli otkriti.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook