Holivudski glumac prolazi teške trenutke

Brad Pitt konačno progovorio: Naravno da sam tužan zbog Angelininog zahtjeva i sve što sad želim je...

Showbizz21.09.16, 16:28h

Brad Pitt konačno progovorio: Naravno da sam tužan zbog Angelininog zahtjeva i sve što sad želim je...
Hollywoodska zvijezda Angelina Jolie podnijela je zahtjev za razvod braka i zatražila je skrbništvo nad njihovo šestero djece u dobi od osam do 15 godina

 

Američki glumac Brad Pitt rekao je da je tužan zbog toga što je njegova supruga Angelina Jolie podnijela zahtjev za razvod braka i istaknuo da mu je sada najvažnija dobrobit njihovo šestoro djece.

 

"To me je jako rastužilo, no ono što je sada najvažnije je dobrobit naše djece", rekao je Pitt u izjavi za časopis People.

 

"Molim medije da ih puste na miru u ovom teškom razdoblju", dodao je.

 

Hollywoodska zvijezda Angelina Jolie podnijela je zahtjev za razvod braka i zatražila je skrbništvo nad njihovo šestero djece u dobi od osam do 15 godina.

 

Jolie (41) pokrenula je taj postupak u ponedjeljak navodeći nepomirljive razlike kao razlog za razvod. Također je navela da odvojeno žive od 15. rujna.

 

"Ova odluka je donesena zbog zdravlja obitelji. Ona neće komentirati i traži da se ovoga puta poštuje privatnost obitelji", rekao je njezin odvjetnik Robert Offer. 

 

Podsjetimo, Jolie i Pitt, zajedno poznati kao "Brangelina" vjenčali su se 2014. ali su zajedno od 2004. godine. Bili su jedan od najpoznatijih parova u svijetu zabave zbog privlačnog izgleda, uspješnih filmova i aktivizma.

 

Jolie, dobitnica Oskara za najbolju sporednu ulogu u filmu "Prekinuta mladost" 2000., ranije je bila udana za glumce Johna Leea Millera i Billya Boba Thorntona.

 

Pitt (52) je od 2000. do 2005. bio u braku s američkom glumicom Jeniffer Aniston.

 

(Slobodnadalmacija.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/em)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook