savremena rješenja za povećanje prodaje

B2B BiH: Vrijeme je za nove poslovne trendove

Biznis Klub15.09.16, 10:35h

B2B BiH: Vrijeme je za nove poslovne trendove
Koristeći najnovije IT alate i trendove u svojoj strukturi B2B BiH će bh. kompanijama ponuditi novi pristup i olakšati komunikaciju sa svim ciljnim grupama u realnom vremenu

 

B2B BiH digitalna business web platforma putem inovativnih IT alata povezat će kompanije u B2C (business – to – consumer) i B2B  (business – to – business) segmentu, u realnom vremenu i omogućiti suvremena i moderna rješenja za povećanje prodaje i stvaranje idealnih marketinških prilika i aktivnosti.


Sam koncept projekta predstavljen je 21.04.2016. godine u Hotelu Europe u Sarajevu pred predstavnicima 100 najvećih bh. kompanija, kao i brojnim medijima.


Koristeći najnovije IT alate i trendove u svojoj strukturi B2B BiH će bh. kompanijama ponuditi novi pristup i olakšati komunikaciju sa svim ciljnim grupama u realnom vremenu, a svojim novim i sadašnjim kupcima i klijetnima omogućit će lakši i jednostavniji način dolaska do novih, svježih i pravovremenih informacija iz kompanije i njenih brandova.


ADVANCED BUSINESS SEARCH, News Feed innovative, Direct communications, HR – Human Resources..., neki su od alata koji čine strukturu platforme.


Najveće bh. kompanije podržale su B2B BiH i opredjelile se za NOVE POSLOVNE TRENDOVE, a srednje i male kompanije već uveliko slijede taj put.


Kompanije svoje BUSINESS PROFILE mogu registrirati na www.b2bbih.ba kako bi se pronašli na platformi sa početkom njenog rada.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook