riješite ga se

U borbu protiv celulita kreće se sada: Ovo su taktike koje vas nikad neće iznevjeriti

ŽENA iN11.09.16, 11:52h

U borbu protiv celulita kreće se sada: Ovo su taktike koje vas nikad neće iznevjeriti
Ako se želiš riješiti celulita ili ga barem značajno smanjiti, važno je razmišljati strateški i na vrijeme poduzeti mjere kojih ćeš se pridržavati barem pola godine

 

Da bi se vidjeli pravi rezultati potrebno je barem pola godine zdravog načina života i dobre njege
 

VELIK broj žena u borbu s celulitom kreće tek na jesen i zatim cijelo ljeto jadikuje zbog neuspjelih rezultata novca koji su bacile u vjetar.

 

Ako se želiš riješiti celulita ili ga barem značajno smanjiti, važno je razmišljati strateški i na vrijeme poduzeti mjere kojih ćeš se pridržavati barem pola godine.

 

Iskoristi nadolazeću jesen i zimu za čišćnje organizma i taktike protiv celulita koje uvijek pale! 

 

1. Četka za tijelo

 

Dobra cirkulacija vrlo je važna za smanjenje celulita, a četka za tijelo jedan je od najvažnijih alata u borbi protiv ovog napasnika. Svaki dan dobro istrljaj bedra i to u smjeru od koljena prema trbuhu i već za nekoliko tjedana uživaj u ljepšem pogledu na svoju guzu i noge.

 

2. Anticelulitni gel i krema

 

Naravno, anticelulitni gelovi i kreme ne mogu ukloniti paklenu "narančinu koru" s tvojih bedara, ali je svakako mogu učiniti manje vidljivom. Svakodnevno korištenje ovih preparata donosi više pozitivnih učinaka: zaglađen izgled bedara, njegovanu kožu i svakodnevnu mini masažu koju izvodiš pri svakom nanošenju.

 

3. Žuti ili zeleni čaj

 

Ispijanje vode svakako će pomoći u tvojoj borbi protiv celulita, a ako svakog dana popiješ litru rashlađenog žutog ili zelenog čaja, rezultati će biti još upečatljiviji. Zeleni i žuti čaj izbacit će loše stvari iz tvog organizma te ga pročistiti, a osim bolje probave, donijet će ti i ljepši izgled u gaćicama, ali i bikiniju.

 

4. Borovnice

 

Borovnice su prepune antioksidansa i izvrsne za kožu i krvne žile, pa ih probaj konzumirati barem nekoliko puta tjedno umjesto omiljenih slatkiša ili međuobroka. Rezultat bi te mogao oduševiti.

 

5. Vježbe za bedra i guzu

 

Svaki dan odvoji barem deset minuta te ih posveti izvođenju vježbi za bedra i guzu. Pravilnim izvođenjem vježbi, salo s tih "kritičnih" područja brzo će se otopiti, a s njime i celulit.

 

6. Pravilna prehrana

 

Nije teško, niti komplicirano - puno povrća, vlakana i proteina, a malo nezdravih masnih jela, fast fooda i šećera.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook