Jesenja šema TV Pink BH

Hari za početak: Novo izdanje magazina 'Dobar komšija' i talk showa 'Vidimo se u Sarajevu sa Alkom'

Mediji09.09.16, 13:13h

Hari za početak: Novo izdanje magazina 'Dobar komšija' i talk showa 'Vidimo se u Sarajevu sa Alkom'
U jesenjoj šemi TV Pink BH gledaoci će ponovo moći da prate stare, popularne emisije tužičaste televizije u novom izdanju

TV Pink BH i u novoj jesenjoj, programskoj shemi svojim gledateljima ponudit će porodični magazin “Dobar komšija” koji se već nekoliko godina već uspješno emituje na ružičastoj televiziji.


Nataša Petrović, urednica i voditeljica emisije od subote, 17. septembra, najavljuje novine, ali će, kako kaže, ostati dosljedna već provjerenom televizijskom formatu.


“Kada govorimo o programskom segmentu emisije, tu nećemo praviti velike iskorake, jer je ovo emisija koja već ima dug staž na televiziji Pink BH i naši gledatelji su već navikli na sam koncept emisije. Dobar komšija i dalje ostaje porodični magazin TV Pink BH, emisija u kojoj ćemo kao i do sada, ugostiti neke od najpoznatijih javnih ličnosti iz naše zemlje i regiona. I u novoj sezoni ćemo razgovarati o aktuelnim dešavanjima, društveno-socijalnim prilikama, o intrigantnim zbivanjima na estradi, o ličnim uspjesima i zadovoljstvima, o ljubavnim i porodičnim vezama, raskidima, o usponima i padovima. Nećemo izostaviti neizbježan segment emisije, to je pjesma, ali će gledatelji čuti i najrazličitije životne priče poznatih ličnosti“ – ističe Petrović.

 

natasa-petrovic-pink-tv


U novoj sezoni magazin će učvrstiti veze sa svojim komšijama - gostima i svake subote od 17:30 otvoriće svoja komšijska vrata gledateljima za koje sprema i vrijedne komšijske poklone.


I talk showa „Vidimo se u Sarajevu sa Alkom“ od ponedjeljka, 19. septembra, ulazi u novu sezonu, a otvara je Hari Varešanović.


Nova sezona donijet će mnogo zanimljivih gostiju koji će u neposrednom razgovoru sa urednicom i voditeljicom Alkom Vuicom, uz pjesmu i šale, opet zabaviti i razgaliti gledatelje TV Pink BH.


„Susrećem mnogo ljudi na ulicama Sarajeva i svi pitaju kad će ponovno emisija i puni su pohvala. Goste ne bih jos otkrivala, ali mogu potvrditi da ćemo novu sezonu započeti sa jednom od najvećih zvijezda i velikim pjevačem i mojim dragim prijateljem, Harijem Varešanovićem“ – kaže Alka.

 

vidimo-se-u-sarajevu-hari


Kada se osvrne na proteklu sezonu Alka ističe da je svaka emisija bila različita i da su je njeni gosti činili posebnom.


„Svaka od emisija bila je različita jer emisiju čine i gosti svojom osobnošću, a ne samo ja i moja pitanja, tako da je svatko pronašao neku sebi najdražu emisiju. Mene to i raduje, jer ništa nije isto i svaka je emisija posebna. U tome i jeste ljepota razgovora s ljudima, a meni je forma intervjua uvijek bila najdraži oblik novinarstva. Koliko mogu, a nadam se da uspijevam, ljudima želim prikazati ljude s kojima razgovaram na jedan neposredan i otvoren način komunikacije, kao da sjedeći pred televizorima, sjede s nama za stolom. U tom ritmu nastavljamo i u novoj sezoni“- naglašava Alka za kraj razgovora.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook