u sportista je normalan mozak

A zašto Hrvatica i Srpkinja ne bi zajedno pile kafu?!

Sport08.09.16, 16:16h

A zašto Hrvatica i Srpkinja ne bi zajedno pile kafu?!
– Znam da su i one navijale za mene – kazala je skakačica u dalj Ivana Španović

 


Ivana Španović, srpska atletičarka, jako je dobra prijateljica sa Sandrom Perković i Sarom Kolak, koje su na Igrama u Riju osvojile zlatne medalje.


– Ne znam zašto ne bismo bile dobre prijateljice. To što su one Hrvatice, a ja Srpkinja, nema baš nikakve veze. Uostalom, naši su se treneri isto tako lijepo družili u bivšoj Jugoslaviji i ne vidim zašto bi bio problem to što smo mi druženje nastavile. Jako sam dobra prijateljica i s Blankom Vlašić. Gledajte, svi se mi družimo na velikim atletskim natjecanjima, na mitinzima Dijamante lige, gdje ima čak više prostora i vremena pa se popije i pokoja kava – rekla je Ivana Španović, kojoj je Sandra Perković jedan od sportskih uzora.

 

– Tko od atletičarki ne bi htio imati takve uspjehe kao Sandra? Želim biti tako dobra kao ona. A da bih bila tako dobra, moram za početak osvojiti svjetski i olimpijski naslov. Prošle godine u Pekingu bila sam blizu svjetskog, a ove godine u Riju olimpijskog naslova. Nisam imala sreće – istaknula je najbolja srpska atletičarka.

 

U Riju je bila jedna od najvećih navijačica Sandre i Sare.

 

– Znam da su i one navijale za mene – kazala je skakačica u dalj Ivana Španović. 

 

(Vecernji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook