Video i foto / Dobio udarac nogom u glavu

Strava u Novom Pazaru: Golman Živković zbog težine povreda hitno prebačen u Beograd

Sport29.08.16, 09:41h

Strava u Novom Pazaru: Golman Živković zbog težine povreda hitno prebačen u Beograd
apadač Crvene Zvezde Predrag Sikimić je u pokušaju da dodje do lopte snažno šutnuo u glavu golmana Mladena Živkovića i povrijedio ga

 

Golman Novog Pazara Mladen Živković, koji je povrijeđen u utakmici s Crvenom zvezdom, prebačen je prvo u Opštu bolnicu u tom gradu, a potom transportovan u Klinički centar Srbije, rekao je fizioterapeut Novopazaraca Jasmin Džogović.

 

On je u izjavi radiju Sto plus rekao da je u novopazarskoj bolnici Živkoviću urađen skener koji je pokazao da ima više povreda glave, zbog čega je odlučeno da bude transportovan za Beograd.

 

golman-zivkovic1

 

"Živković ima višestruke prelome jagodične kosti, a polomljen mu je i nos. Iako smo u prvi mah sumnjali da ima i frakturu lobanje, skener je pokazao drugačije. Ipak, povrede su ozbiljne i zbog toga je morao biti prebačen za Beograd gdje će mu biti urađena hirurška intervencija", kazao je Džogović.

 

Napadač Crvene Zvezde Predrag Sikimić je u pokušaju da dodje do lopte snažno šutnuo u glavu golmana Mladena Živkovića i povrijedio ga. On je zbog tog neopreznog starta dobio crveni karton, a dok je napuštao teren došlo je do burne reakcije navijača domaćih zbog čega je utakmica bila prekinuta dvadesetak minuta.

 

Utakmica sedmog kola Super lige Srbije izmedju Novog Pazara i Crvene zvezde završena je pobjedom gostiju 4:1.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook