NAKON aNTITERORISTIČKE VJEŽBE U ISTOČNOJ BOSNI

Poruka iz RS-a i Srbije: Provjerili smo, sposobni smo uzvratiti udarac terorizmu i zaustaviti zlo!

Front28.08.16, 12:41h

Poruka iz RS-a i Srbije: Provjerili smo, sposobni smo uzvratiti udarac terorizmu i zaustaviti zlo!
- Sigurno da je narod koji ovo gleda mogao vidjeti da su policije Srbije i Republike Srpske strukturno osposobljene da uzvrate na bilo kakav udarac našem poretku, naglasio je Dodik

 

 

Predsjednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik poručio je danas, nakon uspješno izvedene zajedničke antiterorističke vježbe, da su policije Srbije i RS-a osposobljene da uzvrate udarac terorizmu.

 

 "Čestitam pripadnicima policija Srbije i RS-a i svima koji su sudjelovali u organizaciji vježbe, posebno ministrima unutarnjih poslova i njihovim suradnicima", rekao je Dodik, ističući da je vježba bila vrlo uspješna.

 

Nikolić: Policije Srbije i RS-a mogu riješiti sve zadatke

 
Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da je današnja antiteroristička vježba "Drina 2016" pokazala kako policije Srbije i Republike Srpske uspješno surađuju i da ne postoji zadatak koji ne mogu zajedno riješiti.
 "Oni su pokazali kako uspješno surađuju, kako se potpuno razumiju i dopunjuju i kako nema zadatka koji ne možemo zajedno riješiti", rekao je Nikolić te čestitao pripadnicima dviju policija na vježbi.
 "Danas ste bili kao jedan. Kako dišete i kako razmišljate, tako i radite, i ako bi se davala vojnička ocijena ovoj vježbi rekao bih vrlo dobar", izjavio je Nikolić.
 Nikolić je dodao i da je vježba također pokazala da Drina ne može biti granica borbi protiv terorizma, jer terorizam ne poznaje granice, javlja Tanjug.

On je rekao da je vježba pokazala zajedništvo i usmjerenost ka cilju i sposobnost da se izbori protiv zla koje pokriva gotovo cijeli svijet.

 

 "Sigurno da je narod koji ovo gleda mogao vidjeti da su policije Srbije i Republike Srpske strukturno osposobljene da uzvrate na bilo kakav udarac našem poretku", naglasio je Dodik.

 

Po njegovim riječima, današnja akcija je pokazala i da ne može biti granica, jer terorizam nema granice.

 

"Čestitam svim sudionicima u vježbama, ovo je bilo zaista dobro, odlično, i nadamo se da ćemo u budućnosti imati još prilika da usavršavamo naše sposobnosti", rekao je Dodik.

 

Dodik je zahvalio predsjedniku Srbije Tomislavu Nikoliću što je danas na ovaj način dao značajnu podršku vježbi, kao i Vladi Srbije na čelu s premijerom Aleksandrom Vučićem i Vladi Srpske na čelu s premijerkom Željkom Cvijanović, što su osigurale sredstva i resurse za ovu vježbu.

 

(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook