Kobna komšijska svađa

Troje mrtvih u pucnjavi u Beranama

Hronika27.08.16, 19:41h

Troje mrtvih u pucnjavi u Beranama
Kako se navodi na mjesto događaja odmah su upućeni službenici CB Berane koji su zatekli beživotna tijela Ćulafića i Spalevića, dok je Bulić davao znake života

 

Policijski službenik Radenko Bulić (45) ubio je danas u Beranama sugrađane Zorana Ćulafića (68) i Dragutina Spalevića (62), a potom izvršio samoubistvo, javlja Anadolu Agency (AA).

 

Iz policije je saopšteno da je Dežurnoj službi Centra bezbjednosti (CB) Berane danas oko 15 sati i 30 minuta prijavljeno da je došlo do upotrebe vatrenog oružja u komšijskoj svađi u naselju Pešca u Beranama.

 

Kako se navodi na mjesto događaja odmah su upućeni službenici CB Berane koji su zatekli beživotna tijela Ćulafića i Spalevića, dok je Bulić davao znake života. On je transportovan do Opšte bolnice u Beranama. Međutim, na putu do bolnice je preminuo.

 

"Na osnovu do sada preduzetih mjera i radnji, sumnja se da je Bulić upotrebom vatrenog oružja lišio života komšije Z.Ć. i D.S. nakon čega je izvršio samoubistvo ispaljivanjem hica u glavu", kaže se u saopštenju. 

 

(Anadolija/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook