KOMEDIJA ANTONIA NUIĆA ZA KRAJ

Film 'Život je truba' zatvara ovogodišnji Mediteran Film Festival u Širokom Brijegu

Kultura27.08.16, 10:19h

Film 'Život je truba' zatvara ovogodišnji Mediteran Film Festival u Širokom Brijegu
Komedija, koja pršti humorom, optimizmom, glazbenim evergreenima i prvorazrednim glumačkim nastupima, nakon dodjele nagrada i proglašenja pobjednika zatvoriti će 17. izdanje ovog Festivala

 

Mediteran Film Festival (MFF) u Širokom Brijegu, danas zadnjeg dana, uz program za djecu i filmove u konkurenciji, obilježit će i projekcija igranog filma 'Život je truba', hrvatskog redatelja Antonia Nuića.

 

Komedija, koja pršti humorom, optimizmom, glazbenim evergreenima i prvorazrednim glumačkim nastupima, nakon dodjele nagrada i proglašenja pobjednika zatvoriti će 17. izdanje ovog Festivala.

 

MFF Fora naziv je programa koji je otvorio jučerašnji, treći dan MFF-a, a u sklopu kojeg je, na prijepodnevnim projekcijama u prepunom kinu Borak u Širokom Brijegu, za djecu prikazan film 'Ups!Noah je otišao'.

 

Program u konkurenciji treći dan Festivala otvorila je 'Kafa', redatelja Aida Bešića, bh. dokumentarac iz kategorije kratkometražnih u kojoj su još prikazani i hrvatski film 'Višak popušim sam', crnogorska 'Eoha', egipatski film 'Moj prozor', izraelski 'Sva prava pridržana', te španjolski 'Portret tvorca igračaka'.

 

Veliko zanimanje publike trećeg dana Festivala privukao je film iz konkurencije dugometražnih 'Houston, imamo problem', dokumentarac slovenskog redatelja Žige Virca nastao u produkciji HBO-a, koji donosi priču o prodaji jugoslovenskog svemirskog programa Amerikancima.

 

Jakoj konkurenciji pridružili su se i turski 'Sjever', te izraelski 'Tko će me voljeti sada?', prikazani u kategoriji dugometražnih dokumentaraca.

 

Paralelno s projekcijama u kinu Borak, na otvorenom kinu u središtu grada, ljubitelji filma imali su priliku vidjeti 'Ljubav i prijateljstvo' te HBO dokumentarac 'Chuck Norris u borbi protiv komunizma' čijom projekcijom je i završen treći dan Festivala, priopćili su organizatori.

 

(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook