u toku kriminalistička obrada

Bijeljina: U akciji 'Klasik' uhapšeno sedam osoba, zaplijenjena droga i oružje

Hronika24.08.16, 15:54h

Bijeljina: U akciji 'Klasik' uhapšeno sedam osoba, zaplijenjena droga i oružje
Tokom akcije koja je trajala duži vremenski period na području ovog centra, pronađeno je i 46 grama opojne droge spid, 52 komada tableta ekstazi, određena količina medicinskih droga, oko osam grama opojne droge kokain, 727 komada sjemenki indijske konoplje...

 

Pripadnici Centra javne bezbjednosti Bijeljina  tokom akcije kodnog naziva ''Klasik'' oduzeli su oko 1,3 kilograma marihuane, te uhapsili sedam osoba.

 

- S ciljem otkrivanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, kao i krivičnih djela koja se odnose na trgovinu ljudi radi vršenje prostitucije, uhapšeno je sedam osoba, od kojih tri osobe danas. Izvršeni su i pretresi na pet lokacija kod tri osobe i to na području Bijeljine, Janje i Zvornika - saopćeno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina. 

 

Tokom akcije koja je trajala duži vremenski period na području ovog centra, pronađeno je i 46 grama opojne droge spid, 52 komada tableta ekstazi,određena količina medicinskih droga, oko osam grama opojne droge kokain, 727 komada sjemenki indijske konoplje,vage za precizno mjerenje, određeni broj municije različitog kalibra,aparati i oprema za proizvodnju indijske konoplje u vještačkim uslovima, te veći broj predmeta i tragova koji se dovode u vezu sa izvršenjem krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga. 

 

Danas su slobode lišeni Z.J., S.D. i P.P. i nad njima je toku kriminalistička obrada.

 

Akcija je provedena pod nadzorom Okružnog tužilaštva Bijeljina.

 

(FENA/em)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook