FOTO/ PJEVAČICA PROMIJENILA IMIDŽ

Potpuno neprepoznatljiva: Selma Bajrami u novom izdanju, kakvu je nikad prije niste vidjeli

Showbizz20.08.16, 19:38h

Potpuno neprepoznatljiva: Selma Bajrami u novom izdanju, kakvu je nikad prije niste vidjeli
- Moj posao zahtjeva i neki vid glume, a kao neko ko se godinama bavi ovim poslom, znam kako pozirati i biti dobar model. Moje slike govore više od riječi. Sve će vam same kazati, poručuje pjevačica

 

Selma Bajrami, uz umijeće svog prijatelja i dugogodišnjeg saradnika Dejana Milićevića, potpuno je promijenila svoj imidž i postala gotovo neprepoznatljiva.


Bar je tako u spotu za novu pjesmu "Zvijerka" koja već bilježi rekordne preglede na Youtubeu, a u svrhu njene promocije uradila i seriju novih fotografija, koje otkrivaju jednu posve novu Selmu.

 

selma-bajrami-zvijerka1


Popularna pjevačica kaže da je prezadovoljna urađenim poslom, u šta nije ni sumnjala kada s druge strane ima takvog profesionalca kakav je Dejan.


Selma je za ovu priliku nosila nakit sa potpisom Filipa Fausta Gacića, koji je ovim fotografijama dao sasvim novu dimenziju.

 

selma-bajrami-zvijerka2


- Moj posao zahtjeva i neki vid glume, a kao neko ko se godinama bavi ovim poslom, znam kako pozirati i biti dobar model. Moje slike govore više od riječi. Sve će vam same kazati, poručuje pjevačica.  

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

      


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook