FOTO/ PREPUNO KOŠEVO

Hiljade fanova dočekalo slavnog pjevača: Željko Joksimović ponovo oduševio Sarajevo

Showbizz20.08.16, 10:45h

Hiljade fanova dočekalo slavnog pjevača: Željko Joksimović ponovo oduševio Sarajevo
Spektakl je počeo fenomenalnim scenskim efektima, a publika je na nogama dočekala jednog od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora Željka Joksimovića

 

Prvi taktovi pjesme "Ludak kao ja" i ogroman vrisak i aplauz se sinoć prolomio Koševom na početku koncerta. Spektakl je počeo fenomenalnim scenskim efektima, a publika je na nogama dočekala jednog od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora Željka Joksimovića.

 

"Dobro veče Sarajevo! Uželeo sam vas se. Hvala vam za divno veče, hvala vam na ljubavi i podršci svih ovih godina. Večeras ne stajemo, ovo je veče za nas i treba samo da uživamo", rekao je Joksimović i nastavio da niže svoje hitove pred više hiljada okupljenih ljudi.   "Varnice", "Drska ženo plava", "Nisam te zbog lepote voleo" "Ljubavi", "Ledja o ledja"...

 

Bina od čak 650 metara kvadratnih imala je pet nivoa i bila je postavljena tako da publika ima što bolji i direktniji kontakt sa Joksimovićem. 

 

Jedan dio koncerta posvećen je i projektu "Balkan bazar", u sklopu čega je Joksimović otpjevao i pjesmu "Miljacka", za koju je komponovao muziku na tekst Fahrudina Pecikoze, Sarajevo ljubavi moja, U očima krijem tugu.

 

Na koncertu su bili i Joksimovićeva supruga Jovana, sin Kosta je prisustvovao početku koncerta, a tu su bili i njegova kćerka Mina, Severina sa suprugom Igorom, Čedomir Jovanović sa suprugom i djecom, Alka Vujica i veliki broj prijatelja iz cijelog regiona. 

 

Prije koncerta nastupili su takmičari muzičkog show programa X faktor Adnan i Tarik, Magdalena Bogić i Maid Hećimović i pobjednik Zvezda Granda Ibro Bublin. Njima je Joksimović želio da na ovaj način pruži podršku na početku karijera. 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/em)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook