Šta nose ispod?

Sve tajne muških uniformi za gimnastičare

Lifestyle22.08.16, 14:27h

Sve tajne muških uniformi za gimnastičare
Nećete vjerovati što se nalazi pod tim uskim trikoima...

 

 

Da postoji medalja za bezobrazno zgodne frajere, muški bi ih gimnastičari neprestano dobivali sve medalje. Na svim podijima. Samo da su što više i da na njih imamo što bolji pogled.

 

Kelly McKeown radi kao glavna dizajnerica za uniforme muških gimnastičara što znači da je njezin posao oblačenje ovih nevjerojatno seksi sportaša koji se pripremaju za jedno od najvažnijih natjecanja na svijetu. Ona uzima mjere i osobno brine o tome da svaki od njih stane u te bezobrazno uske kostimiće. Drugim riječima, Kelly McKeown ima najbolji posao na svijetu.

 

Zahvaljujući Kelly koja je trenutno u Riu podupirući mlade sportaše, saznali smo sve što možemo saznati o ovim uskim kostimićima.

 

1. Gimnastičari nose trikoe iako ih oni preferiraju nazivati „natjecateljskim majicama“ jer su trikoi za curice, a oni nisu curice – oni su muške superkomadine. „Ženski i muški trikoi ipak se razlikuju. Muški trikoi u donjem djelu izgledaju poput kratkih hlačica.“

 

2. Ženski trikoi koštaju najmanje deset puta više od muških „natjecateljskih majici“. Trikoi koje možete vidjeti na ženskim gimnastičarkama koštaju do 1200 dolara po komadu, ovisno o tome koliko kristala i detalja imaju. Oni muški koštaju manje od 100 dolara. Svaki gimnastičar dobiva šest majici i odgovarajućih hlačica. Uniforme plaća gimnastički savez te države.

 

3. Muškarci su puno uključeniji u dizajn svojih uniformi od ženskog tima. „Redatelj programa odlučuje posljednji, ali uglavnom sluša sportaše. Većina muškaraca ima poprilično čvrsto mišljenje o tome kakve TRIKOE žele.

Čvrsto mišljenje, čvrste bicepse, čvrste leđne mišiće, čvrste listove, čvrsta ramena. Sve čvrsto. Jako čvrsto.

 

4. Gimnastički tim iz SAD-a odbija nositi išta što se sjaji. Drže se isključivo uniformi u kojima će izgledati muževno.

Iskreno, s ovakvim tijelom izgledali bi poprilično macho i u čipki.

 

5. Muškarci ne traže da njihovi trikoi ističu njihove trbušne mišiće. To je samo bonus za nas ostale. „Materijal od kojeg su kostimi napravljeni vrlo su prozračni. Vole materijale u kojima se osjećaju da na sebi nemaju ništa.“

Uff kad bi samo...!

 

6. Depiliranje je obavezno. „Mislim da ne postoji konkretno pravilo o depilaciji, ali je to s vremenom postalo dio njihove kulture. Toliko su mišičavi da izgledaju nadljudski i ti se mišići jednostavno bolje vide bez dlaka, tako jače ističući njihova isklesana tijela. Uz to, kostimi ne bi izgledali tako dobro kad bi gimnastičari imali dlakava prsa.“

Hej, tko smo mi da se žalimo.

 

7. Za razliku od ženskog tima, muškarci pod trikoima ne nose NIŠTA. Barem neki. „Mislim da ih većina nosi uske bokserice. Barem ih na sebi imaju kad uzimam mjere. 

„Neki od njih nose dodatne kratke hlače koje se gotovo uvijek mogu vidjeti.

Da, definitivno smetaju.

 

8. Većina muškaraca ne nose nikakve majice dok treniraju. „Često posjećujem dvorane u kojima vježbaju i uglavnom su uvijek samo u hlačicama“, kaže McKeown kao da je to najnormalnija stvar na svijetu.

Ipak, većina ih ne bi pristala natjecati se bez majice. Iako bi to, bez sumnje napravilo ogromnu reklamu i privuklo velik broj novih fanova, velik broj gimnastičara voli činjenicu da pomoću uniforme predstavljaju državu za koju se natječu.

 

9. Svaki gimnastičar dvaput isprobava svoj kostim prije natjecanja. Prvo se uzimaju mjere, a zatim je potrebno otprilike mjesec dana kako bi imali glavno isprobavanje. Nakon toga, nekoliko dana prije samog natjecanja, kostimi se isprobavaju još jednom kako bi bili sigurni da je sve u najboljem redu.

To su tri privatne seanse sa svakim od njih. U uskim boksericama. Samo kažemo.

 

10. Svaka eventualna promjena na kostimu uglavnom se događa na hlačama. AHA!
Ipak, promjene na muškim kostimima i nisu česta pojava. Nekima je potrebno malo više mjesta u području ramena zbog ogromnih mišića.

Ah, da, problemi ogromnih mišića...

 

(Cosmopolitan.hr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook