Foto i video / Sve zbog njenog Instagram profila

Iznenadna poruka promijenila sve: Mlada Sarajka u reklami za novi Volvo

Nedjeljni magazin18.08.16, 14:45h

Iznenadna poruka promijenila sve: Mlada Sarajka u reklami za novi Volvo
Agenti koji su je kontaktirali iz švedske marketinške agencije Stendahls slučajno su pronašli njen Instagram profil koji im se jako dopao

 

Da nikad ne znate kad će vam se posrećiti u životu dokazuje priča mlade Sarajke Zlatane Ibrahimović kojoj se sasvim slučajno dogodila nevjerovatna priča koja više priliči filmu nego stvarnom životu.

 

Naime, 27-godišnja ekonomistica Zlatana odabrana je da bude glavna protagonistkinja najnovije reklame za Volvo koja je snimana u sklopu kampanje "In search of a happy place".

 

zlatana-ibrahimovic

 

Agenti koji su je kontaktirali iz švedske marketinške agencije Stendahls slučajno su pronašli njen Instagram profil koji im se jako dopao, te su je kontaktirali putem Facebooka. Napisali su da su već sarađivali sa fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem, te da su pretražujući internet naišli na nju.

 

zlatana-ibrahimovic1

 

- Sve je djelovalo nestvarno, kao prava filmska priča - kaže Zlatana koja je pristala na saradnju, te u martu otputovala na Island gdje je provela nekoliko dana i u idiličnom ambijentu snimala reklamu. Kako su pojasnili iz agencije Stendahls, Island je odabran jer je proglašen trećom najsretnijom zemljom na svijetu.

 

zlatana-ibrahimovic2

 

U reklami Zlatana istražuje predivne krajolike i govori o tome šta je čini sretnom.

 

Kako reklama izgleda pogledajte na ovom LINKU.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook