video & FOTO/ UOČI SPEKTAKLA NA KOŠEVU

Opsadno popodne u KONZUMU: Željko Joksimović Sarajkama dijelio osmijehe i autograme

Showbizz17.08.16, 20:27h

Opsadno popodne u KONZUMU: Željko Joksimović Sarajkama dijelio osmijehe i autograme
Povodom koncerta na Koševu Konzum BiH je svoje vjerne kupce, osim druženja sa omiljenim pjevačem, nagradio i sa 500 ulaznica za njegov koncert, koje su podijeljene u nekoliko bh. gradova


Zvijezda regionalne estrade Željko Joksimović danima boravi u Sarajevu i budno nadzire pripreme za njegov veliki koncert na Koševu koji će se održati u petak, 19. avgusta.


U sklopu promocije koncerta, ali i vlastitog PR-a, popularni pjevač danas je u hipermarketu Konzum BiH, u Ložioničkoj ulici, bio počasni gost koji je na radost svojih brojnih obožavatelja, naručito Sarajki, predstavio svoj novi CD i dijelio autograme okupljenim fanovima.  


- Sarajevo me uvijek inspiriše. Tu inspiraciju pretočio sam u “Miljacku” koju sam komponovao za Halida Bešlića. Ona mi je posebno draga i uvijek je izvodim na koncertima. Prije toga, kada sam komponovao “Lejlu” koju je Hari pjevao na Evroviziji i ostvario najveći uspjeh za BiH, želio sam da prenesem taj sevdah koji nosi ova zemlja i koji cijeli Balkan povezuje, poručio je Joksimović.

 

 

Povodom koncerta na Koševu Konzum BiH je svoje vjerne kupce, osim druženja sa omiljenim pjevačem, nagradio i sa 500 ulaznica za njegov koncert, koje su podijeljene u nekoliko bh. gradova.


No, kako je ovih dana ljeto varljivo, a pljuskovi sve učestaliji, i spektakl na Koševu mogao bi završiti potopom.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook