foto/ SFF iza kulisa

Zavirite na Sarajevsko party: Limenke s plakatima bh. filmova i puno dobre zabave

Zabava14.08.16, 12:59h

Zavirite na Sarajevsko party: Limenke s plakatima bh. filmova i puno dobre zabave
Sarajevska pivara je u 2015. godini podržala više od 250 različitih kulturnih i sportskih događaja te društveno odgovornih projekata, među kojima su i četiri bh. filma

 

Sarajevska pivara d.d. je povodom otvaranja Sarajevsko Summer Screen-a upriličila Sarajevsko party na kojem su  predstavljene ograničene serije limenke Sarajevsko film te Sarajevskog u nepovratnim bocama 0,33 l s etiketama na kojima su plakati domaćih filmova.

 

sarajevsko-party-5

 

„Naš najpoznatiji brand Sarajevsko, prvi je domaći pivarski brand koji je sponzor Sarajevo Film Festivala. Sponzorstvo Festivala za nas predstavlja podršku projektu koji doprinosi kvalitetu života građana, promovira našu zemlju  u inostranstvu, i već godinama predstavlja Sarajevo kao centar kulturnih događaja.

 

sarajevsko-party-4

 

Ograničenom serijom limenke Sarajevsko film  i boca Sarajevskog na kojima su plakati bh. filmova željeli smo podsjetiti na dugu i uspješnu historiju bh. kinematografije,“ rekla je PR direktorica Sarajevske pivare d.d. Melisa Sefer-Liçin.

 

sarajevsko-party-3


Sarajevska pivara je u 2015. godini podržala više od 250 različitih kulturnih i sportskih događaja te društveno odgovornih projekata, među kojima su i četiri bh. filma.

 

sarajevsko-party-2

 

Tokom Festivala, Sarajevsko je pokrovitelj mnogobrojnih koncerata i muzičkih evenata u  posjećenijim ugostiteljskim objektima u Sarajevu, a centralna lokacija je Dom mladih  u kojem je organizirano niz koncerata pod nazivom Sarajevsko after film.  

 

sarajevsko-party-1

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

 

 

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook