VIDEO/ poklon za najbrže čitaoce

DEPO Portal i klub Sloga vode vas na koncert 'Zabranjenog pušenja': U prodaji ograničen broj karata

DEPO CLUBBING15.08.16, 13:20h

DEPO Portal i klub Sloga vode vas na koncert 'Zabranjenog pušenja': U prodaji ograničen broj karata
Broj ulaznica je zbog velikog interesovanja i kapaciteta kluba ograničen. Međutim, za vjerne čitatelje DEPO Portala, u saradnji sa klubom Sloga, obezbijedili smo po jednu ulaznicu za petoro najbržih koji se jave na mail [email protected]

 

Na radost svih fanova, u okviru ovogodišnjeg programa kluba Sloga za vrijeme trajanja Sarajevo Film Festivala, legendarna sarajevska grupa će održati koncert u utorak, 16.avgusta, od 23 sata.


Grupa Zabranjeno pušenje osnovana je početkom osamdesetih godina u Sarajevu, a poznati su kao začetnici jedinstvenog punk-rock pokreta “Novi primitivizam” te po sudjelovanju u radijskoj i televizijskoj satiričnoj emisiji Top lista nadrealista.


Ova legendarna sarajevska grupa obilježila je muzičku scenu na prostoru Jugoslavije, a pred domaćom publikom će izvesti dobro znane hitove.


Ulaznice  po cijeni 15 KM se mogu kupiti na blagajni kluba svakog dana od 9-17, na svim prodajnim mjestima www.kupikartu.ba te na ulazu u klub na dan koncerta.


Broj ulaznica je zbog velikog interesovanja i kapaciteta kluba ograničen.


Međutim, za vjerne čitatelje DEPO Portala, u saradnji sa klubom Sloga, obezbijedili smo po jednu ulaznicu za petoro najbržih koji se jave na mail [email protected].

 

Saznajte više na https://www.facebook.com/cinemasloga/?fref=ts

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook