ljetovanje i zvijezde

Skijanje na vodi ili ispijanje koktela u noćnom klubu? Otkrijte idealne turističke aktivnosti za svaki znak!

Zabava09.08.16, 20:43h

Skijanje na vodi ili ispijanje koktela u noćnom klubu? Otkrijte idealne turističke aktivnosti za svaki znak!
Ako ste ostali bez ideja, posavjetujte se s astrologom koji će vas uputiti na pogodno odredište ovisno o vašem znaku

 

Razmišljate kamo poći na ljetovanje ili kamo povesti voljenog?

 

Ako ste ostali bez ideja, posavjetujte se s astrologom koji će vas uputiti na pogodno odredište ovisno o vašem znaku
 

Rođeni u znaku Ovna pustolovno je nastrojen i voli aktivan odmor. Njegovo idealno ljetovanje uključit će putovanje u kraj koji ranije nije posjetio, pješačenje udaljenim planinskim područjima, safari ili skijanje na vodi.

 

Bik je po prirodi opušten i nesklon naprezanju koje nema očitu svrhu ili ne donosi korist. Svoj će ukus zadovoljiti ljetovanjem na mirnom mjestu s puno zelenila i s odličnom i obilnom hranom. Veće gužve nisu poželjne.

 

Blizanac želi stalno biti u pokretu i okruženi ljudima. Potrebna mu je lokacija koja nudi brojne i raznolike aktivnosti poput cjelonoćnih partyja, kockanja, ronjenja i razgledavanja znamenitosti. Rado ide na jednodnevne izlete iz baze.

 

Rak voli boraviti blizu vodenih površina i okružen bliskim ljudima. Njegov je odmor iz snova ljetovanje u vlastitom apartmanu ili unajmljenoj kući pokraj mora ili jezera u društvu voljenog, obitelji ili par jako dobrih prijatelja. Ludi izlasci? Jednom sedmično je dovoljno.

 

Lav voli glamur i isticanje u društvu. Mora ljetovati na prestižnom mjestu da bi se mogao pohvaliti pred prijateljima. Za njega je dobar izbor grad s bogatim noćnim životom, pun elitnih klubova, restorana i sa svjetski poznatom pješčanom plažom.

 

Djevica je poznata po svojoj žeđi za zdravim životom uz dozu kulturnog uzdizanja. Dobro će se provesti u što očuvanijoj prirodi, u toplicama ili retreatu, gdje će moći vježbati jogu i svladavati vještinu aromaterapije.

 

Vagi su važne udobnost i estetika. Za nju je idealno mjesto kvalitetan hotel koji nudi vrhunske obroke, wellness, kozmetički salon i modni butik s jakim markama. Vaga smatra bogat društveni život obaveznim pa njeno odredište mora vrvjeti noćnim klubovima.

 

Škorpion voli koketirati s opasnostima. Dobro će se osjećati na mjestima koje običan svijet izbjegava - u divljini, u zabačenim selima, na osamljenim otocima ili politički nemirnim regijama. Voli istraživati lokalne barove i skrivene plaže - po mogućnosti u paru.

 

Rođeni u znaku Strijelca voli putovati u inozemstvo, istraživati nove kulture i učiti strane jezike. Više od udobnosti potrebno mu je puno raznovrsnosti, slobode kretanja i otvorenih prostora. Specijalist je za kratke ljubavne veze, čak i više njih tijekom jednog ljeta.

 

Jarac precizno planira putovanje i ne pretjeruje u potrošnji. Voli turistička mjesta s bogatom poviješću i ona koja nisu daleko od prirode. Ne treba mu mnogo više od vožnje biciklom uz obalu i povratka u čist i uredan hotel bez suvišnog luksuza.

 

Vodenjak se voli stopiti s ljudima i kulturom mjesta na kojemu ljetuje - jesti domaću hranu, odijevati se u lokalnom stilu, naučiti lokalne običaje i plesove. Sela ili manji gradovi draži su mu od metropola, a otok od kopna.

 

Riba se lakše prilagođava na okruženje nego na ljude. Dobro će se osjećati uz more, u šumi ili u brdima, pod uvjetom da civilizacija nije daleko i da se može redovno opskrbljivati. Drugi je bitan uvjet ribljeg ljetnog zadovoljstva duševni mir i odsustvo stresa.

 

(Tportal.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook