s britanskog dvora

Otkrivena mračna kraljevska tajna: Kako su princ Charles i ljubavnica Camilla princezu Dianu ponižavali i tjerali do suza

Nedjeljni magazin09.08.16, 13:27h

Otkrivena mračna kraljevska tajna: Kako su princ Charles i ljubavnica Camilla princezu Dianu ponižavali i tjerali do suza
Mnogi od gostiju nisu krili iznenađanje zbog njenog prisustva, ali ona je bila bez premca u tome da prikrije tuđu sramotu, pa sam se uskoro povukao u kuhinju uvjeren da će sve biti u redu i da bi moje prisustvo moglo samo da je ometa, ali..

 

Inspektor Ken Verfi, jedan od šefova obezbeđenja britanske princeza Dajane, nedavno je objavio knjigu sećanja “Pažljivo čuvana tajna” u kojoj govori o svemu čemu je princeza bila izložena u braku s prestolonasljednikom, princom Čarlsom. Blic prenosi odlomak iz knjige koji je objavio Daily Mail.

 

 Princeza od Velsa, iskreno verujem, te večeri 1989. nije otišla na rođendansko slavlje u kuću lejdi Anabel Goldsmit u Ričmondu s namjerom da se sukobi s ljubavnicom svog muža. Zapravo, vjerujem da je jednostavno smatrala da treba da podrži princa Čarlsa. Ono što se dogodilo te noći bilo je spontano - sasvim oprostivo, rekli bi mnogi, ali i noćna mora za mene kao nekog zaduženog za njeno obezbjeđenje.

 

Dajana nikada zvanično nije bila obaviještena o aferi svog supruga s bivšom djevojkom, ženom koju je smatrao svojom srodnom dušom, Kamilom Parker Bouls. Nije ni trebalo da joj kažu: sva posluga u palati Kensingoton je znala za to i bilo je nemoguće da se ona pravi da ne zna. Gotovo svi gosti na proslavi su takođe znali. Oni su se okupili da bi proslavili 40. rođendan Kamiline mlađe sestre Anabel Eliot, i na putu ka Ričmondu princ je jasno stavio Dajani do znanja da nije srećan zbog njenog prisustva zadirkujući je čitavim putem.

 

Sjedio sam u tišini na prednjem sjedištu automobila i nisam bio siguran šta mogu da očekujem od večeri pred nama. Prethodno mi je Dajana rekla da nema nameru da se izljubi s Kamilom kada se budu srele.

 

- Pružiću ruku i vidjeti da li će je prihvatiti - rekla je.

 

Suočavanje sa suparnicom

 

U to vrijeme sam već dvije godine bio u njenom policijskom obezbjeđenju, a još godinu prije toga obezbjeđivao sam njene sinove. Vjerovala mi je i nije bilo neobično da sa mnom razgovara o svojim emocijama i strahovima.

 

Mnogi od gostiju nisu krili iznenađanje zbog njenog prisustva, ali ona je bila bez premca u tome da prikrije tuđu sramotu, pa sam se uskoro povukao u kuhinju uvjeren da će sve biti u redu i da bi moje prisustvo moglo samo da je ometa, ali....

 

Ostatak priče možete pronaći ovdje.

 

(Blic.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/em)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook