isplatit će vam se

Ljubav preko dopisivanja: Kako da zavedete koji znak?

Zabava02.08.16, 20:08h

Ljubav preko dopisivanja: Kako da zavedete koji znak?
Potražite horoskopski znak vama drage osobe i otkrijte kako da ga zavedete

 

Iako slanje poruka putem mobitela ili društvenih mreža može biti vrlo zabavno, romantično i seksi, nisu svi dobri u zavođenju i opisivanju osjećaja.


Potražite horoskopski znak vama drage osobe i otkrijte kako da ga zavedete.

 

Ovan

 

Ovnovi su veliki zavodnici i obožavaju flert licem u lice pa im ni dopisivanje nije strano. Potrudit će se da pronađu neki citat ili stih pjesme koja će voljenu osobu oboriti s nogu. Također, pripadnici ovog znaka vole da se isto tako potencijalni partneri ponašaju prema njima. Ako želite zavesti jednog Ovna morate biti luckasti i nepredvidljivi.

 

Bik

 

Romantični Bikovi vole se igrati i zabavljati ljubavnim porukama. Ono što je karakteristično za njih je da njihove poruke ne sadrže samo tekstualni dio, već i sličice, emotikone, smajliće koje opisuju njihove emocije. Obožavaju romantično dopisivanje pa ako želite privući pažnju Bika, pripremite se za maratonsko dopisivanje.

 

Blizanci

 

Šarmantni Blizanci su majstori verbalnog zavođenja, pa im poruke itekako idu od ruke. Njihove poruke su duhovite, zanimljive i bit će vam zadovoljstvo što se dopisujete s njima. Ako želite oduševiti Blizanca, budite prirodni i opušteni i ne šaljite eseje, već slatke, luckaste i kratke poruke.

 

Rak

 

Rakovi se obožavaju dopisivati i svoje osjećaje prenositi putem poruka jer uživo baš i nemaju hrabrosti. Ako želite osvojiti jednog Raka, najprije se dobro upoznajte putem riječi, pa ih tek tada nazovite na druženje uživo.

 

Lav

 

Lavovi se dopisuju samo kad moraju jer oni obožavaju kontakt uživo i sve što žele reći će u lice. Međutim, ne treba posebno naglašavati da su oni i majstori u dopisivanju, jer poslije jedne njihove dobro osmišljene poruke nećete im moći odoljeti. Ako želite osvojiti Lava, budite originalni i sa riječi prijeđite na djela.

 

Djevica

 

Djevice se vode mantrom "Zašto gubiti dragocjeno vrijeme na dopisivanje kada sve to možemo bolje oči u oči?". Ovaj horoskopski znak je znak koji reagira i djeluje. Prazne riječi i rečenice ih ne zanimaju! I zato ako hoćete privući pažnju jedne Djevice, bolje je samo da ih pitate kada žele da se vidite uživo.

 

Vaga

 

Radoznale i neodoljive Vage uživaju u osmišljavanju poruka te u zavođenju preko istih. Obožavaju romantične citate iz pjesama i knjiga i uglavnom teže zainteresirati osobu kojoj su namijenjene.

 

Škorpion

Tajanstveni Škorpioni vole se igrati riječima, a najviše od svega ih privlači i zavođenje porukama koje imaju dvosmisleno značenje. Obožavaju igrati se i izluđivati partnera. Ako želite ući pod kožu strastvenom Škorpionu, spremite neodoljivu poruku kojoj neće moći odoljeti i koja će ih još više zaintrigirati.

 

Strijelac

 

Duhoviti i vječiti avanturisti Strijelci vole filozofirati, a samim tim njihove poruke su vrlo zanimljive i intrigantne. Obožavaju nedorečeno dopisivanje koje možemo opisati kao pravo filmsko udvaranje. Ako želite pažnju jednog Strijelca, budite spremni pisati poruke i po 24 sata.

 

Jarac

 

Tradicionalni Jarac će se najlakše opustiti putem poruka, pa će poput Rakova prvo željeti dobro upoznati osobu preko riječi. Oni uživaju čitati lijepe riječi i komplimente upućene njima, ali isto tako, kada su zagrijani za nekoga, vole pisati iskreno i otvoreno o svojim osjećajima.

 

Vodolija

 

Umjetničke duše Vodolije ne vole se igrati romantičnim riječima već isključivo duhovitim i šaljivim porukama, posebno onima na koje je gotovo nemoguće uzvratiti. Vodolije će vas sigurno razveseliti i nekom nestašnom fotografijom, a da biste ih zaveli, budite originalni baš poput njih.

 

Ribe

 

Ribe obožavaju poruke i dopisivanje i upravo je to način na koji žele biti zavedene. One jako dobro znaju što i kada da napišu, pa ako volite beskrajna dopisivanja, slobodno se obratite ovom znaku.

 

(Oslobodjenje, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook