Dvije žene u borbi za istog muškarca

Priča uz koju će plakati cijeli Balkan: 'Opasna ljubav' od 11. avgusta na TV Pink BH

Mediji01.08.16, 11:27h

Priča uz koju će plakati cijeli Balkan: 'Opasna ljubav' od 11. avgusta na TV Pink BH
Nova turska serija 'Opasna ljubav' na programu je od 11. avgusta, svakog dana na TV Pink BH

 

 

Turska serija koja govori o jakoj i nepoštenoj borbi dvije žene za srce jednog muškarca. Za njegovu ljubav one su spremne da učine sve.


Nova turska serija 'Opasna ljubav' na programu je od 11. avgusta, svakog dana na TV Pink BH.


Nevjerovatna ljubavna priča… Dvoje djece Nežad i Zulal odgajani su u istoj vili kao brat i sestra. Međutim, jedne noći desiće se nešto što će promijeniti njihove živote zauvijek.

 

opasna-ljubav


Dugo su krili svoje emocije koje osjećaju jedno prema drugom, strastvenu ljubav. Te noći bili su jedno, njihove usne su se spojile ispod Mliječnog puta, dok su zajedno posmatrali zvijezde.


Međutim, ovaj poljubac je bio fatalan za ovo dvoje mladih. Rastali su se… Dječak je ovu nemoguću ljubav duboko zakopao u svom srcu i odlazi daleko, ostavljajući djevojčicu za sobom. Ali, ne ide baš sve kako je planirao, a sjećanje na ovaj poljubac ga stalno proganja.

 

opasna-ljubav-3


Poslije mnogo godina, Nedžad se vraća kući u Istanbul da posjeti svog oca bogatog milionera, koji je na samrtničkoj postelji i koji se u međuvremenu ponovo oženio, nakon smrti Nedžadove majke. Njegova maćeha hoće da ubrza smrt kako bi prenijela svo njegovo bogatstvo na njeno ime. Počinju nevjerovatne priče, a Dževad će biti rastrgnut između njegove davne ljubavi Zulal i njegove maćehe.


Uloge: Özcan Deniz, Vildan Atasever, Hatice Aslan, Kenan Ece, Nesrin Cevadzade, Hülya Darcan

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook