ZAVRŠIO U ZATVORU

Bludni šef na Jadranu napastvovao maloljetnu konobaricu: 'Pipao sam je, ponijelo me, nije se bunila...'

Hronika30.07.16, 11:59h

Bludni šef na Jadranu napastvovao maloljetnu konobaricu: 'Pipao sam je, ponijelo me, nije se bunila...'
Žrtva napastvovanja i osumnjičeni inače zajedno rade, odnosno barem je dosad bilo tako, u istom restoranu na otoku Krku, on je kuhar, a ona konobarica

 

 


Sezonski radnik na otoku Krku, 65-godišnji F. J. iz Pitomače, smješten je jučer u riječki zatvor, pod sumnjom da je počinio bludne radnje, seksualno napastvovao 16-godišnju djevojku, piše Novi list.


Žrtva napastvovanja i osumnjičeni inače zajedno rade, odnosno barem je dosad bilo tako, u istom restoranu na otoku Krku, on je kuhar, a ona konobarica. Prema dosad utvrđenom, seksualni delikt se dogodio u utorak, u vrijeme kada se dvoje zajedno našlo na izložbi u Krku.


Muškarac se tereti da je kolegicu iz restorana, pola stoljeća mlađu od sebe, dirao po tijelu i po intimnijim područjima.


Ponijelo ga...


Slučaj neugodnih dodira stigao je i do policije, sumnje u bludne radnje ocijenjene su utemeljenim, pa je kuhar iz Slavonije doveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje, a zatim i uhićen. Nakon toga ga je policija uz kaznenu prijavu privela i na ispitivanje u riječko Općinsko državno odvjetništvo.


Novi list neslužbeno doznaje da je osumnjičeni na saslušanju u tužiteljstvu priznao delikt za koji se tereti, objašnjavajući da se, po njegovom mišljenju, više radilo o zagrljaju, pa da ga je, pojednostavljeno rečeno, »ponijelo«. No, tada od strane djevojke, po njegovom viđenju slučaja, nije baš vidio neku izraženiju negativnu reakciju.


Kuhar iz Pitomače je, prije no što je završio u pritvoru, predveden sucu istrage Županijskog suda u Rijeci Vladi Bosneru koji mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti da bi mogao utjecati na svjedoke.


Priznao (ne)djelo

 

Određena je i visina jamstva od 20 tisuća kuna, čijim plaćanjem može biti pušten da se u daljnjem postupku brani sa slobode. Sudac mu je izrekao i dvije mjere opreza, zabranu približavanja oštećenoj osobi (žrtvi) i kontakta s njome.


Odvjetnik Pero Radić, koji je prisustvovao sudskom ročištu na kojem je osumnjičenom određen pritvor i do daljnjeg zastupa slavonskog kuhara, već je podnio žalbu na rješenje o istražnom zatvoru, ocjenjujući da za njime nema potrebe. Obrana ukazuje da je osumnjičeni iznio obranu i priznao kazneno djelo, pa i nema vlastitog interesa da utječe na svjedoke.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook