romansa s kolegom

Ljubav na poslu? Evo nekoliko osnovnih pravila!

Lifestyle29.07.16, 20:23h

Ljubav na poslu? Evo nekoliko osnovnih pravila!
DOGAĐA se i to - dugi sati provedeni u uredu često znaju spojiti dvoje ljudi, koji se inače ne bi spojili u vanjskom svijetu, a romansa s kolegom čak na trenutke djeluje i jako uzbudljivo

 

U romansama na poslu važno je da je riječ o kolegi, a ne o šefu • Požuda je jedno, i nema ništa loše u tome da se baciš u kratku romansu s nekim s kim nemaš ozbiljnije planove, ali kada je riječ o osobi s kojom radiš, razmisli dvaput
   

DOGAĐA se i to - dugi sati provedeni u uredu često znaju spojiti dvoje ljudi, koji se inače ne bi spojili u vanjskom svijetu, a romansa s kolegom čak na trenutke djeluje i jako uzbudljivo. Ipak, s obzirom na to da radite zajedno, treba misliti i na neka pravila.

 

Ljubav s kolegom


 
Kolega. Netko tko radi u istoj firmi, na istom katu, možda čak i stol do tvojega (iako je pametnije da bude bar nekoliko stolova dalje). U romansama na poslu važno je da je riječ o kolegi, a ne o šefu jer… jer je ljubovanje sa šefom poprilično nezgodan posao.

 

Je li vrijedno komplikacija?


 
Požuda je jedno, i nema ništa loše u tome da se baciš u kratku romansu s nekim s kim nemaš ozbiljnije planove, ali kada je riječ o osobi s kojom radiš, razmisli dvaput. Svaki seks donosi određene komplikacije, a ako je riješ o kratkoj avanturi, možda je bolje da to ostaviš za nekoga s kim nećeš morati dijeliti radno okruženje nakon što završi.


 
Tajna je pola zabave


 
Tajnoviti pogledi koje međusobno izmjenjujete za vrijeme pauze jako su uzbudljivi… toliko uzbudljivi da oboje morate razmisliti privlači li vas stvarno vaša ljubav ili ste oboje zaluđeni tajnovitim ponašanjem koje vam čini radni dan malo podnošljivijim. Ako je riječ o ovom drugom, to znači da će veza prestati biti uzbudljiva jednom kad svi saznaju za nju.


 
Ponašanje na poslu


 
Jednom kad svi saznaju za vas, možda će vam se činiti sasvim normalnim da se držite za ruku na poslu, ali to definitivno nije prikladno. Šefovi će na to ružno gledati, a računajte da će biti i kolega kojima neće biti ugodno pored vas. Izljeve ljubavi na poslu je pametno držati na minimumu, jer je to profesionalno.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook