DVA SIRIJCA UPALA MU U STAN

Svirepo ubistvo mladog muzičara iz Valjeva: Pronađen u kadi, vezanih ruku i nogu, a modrice po tijelu...

Hronika28.07.16, 09:43h

Svirepo ubistvo mladog muzičara iz Valjeva: Pronađen u kadi, vezanih ruku i nogu, a modrice po tijelu...
Dvojica 19-godišnjih Sirijaca priznala su da su imala namjeru da opljačkaju žrtvu, rizikujući da ona umre uslijed torture. Markoviću su bile vezane ruke i noge, kada ga je policija pronašla prilikom ulaska u stan, javlja Tanjug

 

Ubojstvo srpskog državljanina Aleksandra Akija Markovića u Beču, koji je pronađen 10. srpnja vezan u kadi, rasvijetljeno je, a zločin su priznala dvojica Sirijaca, priopćila je u četvrtak policija.


U priopćenju se navodi kako su dvojica 19-godišnjih Sirijaca priznala da su imala namjeru da opljačkaju žrtvu, rizikujući da ona umre uslijed torture. Markoviću su bile vezane ruke i noge, kada ga je policija pronašla prilikom ulaska u stan, javlja Tanjug.
 

Nestanak sina prijavio je njegov otac nakon što mu se Aleksandar, koji je glazbenik, rodom iz Valjeva, satima nije javljao na telefon. Policija je najprije pokušala da locira njegov mobilni telefon, ali pošto nije uspjela, posumnjala je da je doživio nesreću. Zbog toga su se čuvari reda odlučili da odu do njegovog stana, a pošto nije odgovarao na zvono ni lupanje na vrata, policija je provalila u stan.


U kupatilu stana, u kadi bez vode, zatekli su mrtvog mladića, koji je bio obučen, a kojem su ljepljivom trakom bile vezane ruke i noge.


Nesretni mladić imao je modrice i povrede na licu, koje nisu bile uzrok smrti.


Inače čuvari reda nisu pronašli tragove provale, pa se pretpostavlja da je Aleksandar ubojice pustio u stan. Međutim, sve je bilo ispreturano u stanu, što ukazuje na pljačku.
        

(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook