Nakon niza istraživačkih priča

Dr. Talirević obrušio se na novinarku CIN-a: Sada je jasno za koga ona širi noge

Hronika27.07.16, 12:11h

Dr. Talirević obrušio se na novinarku CIN-a: Sada je jasno za koga ona širi noge
Danas se doktor Talirević ponovo obrušio na novinarku Selmu Učanbarlić i njene kolege iz Centra za istraživačko novinarstvo

 

Nakon niza istraživačkih priča o povezanosti prim. doktora Emira Talirevića, zdravstvene ustanove "Moja klinika", Opće bolnice "Prim. dr. Abdulah Nakaš" i direktorice KCUS-a dr. Sebije Izetbegović, na svom Facebook profilu žestoko je reagovao glavni akter priče - prim. dr. Emir Talirević.

 

On je u svom prvom obraćanju povodom tekstova na račun zdravstvene ustanove "Moja klinika" izvrijeđao novinarku CIN-a, Selmu Učanbarlić, rekavši da "po svojim psihofizičkim atributima nikada u životu ne bi trebala dobiti kompleksniji zadatak od okretanja hamburgera u nekom samostojećem grilu) nije našla za shodno da matematički provjeri svoje imbecilne navode", piše N1.

 

Danas se doktor Talirević ponovo obrušio na novinarku Selmu Učanbarlić i njene kolege iz Centra za istraživačko novinarstvo.

 

"I tako, dok voda iz vodokotlića odnosi moje asocijacije na Selmu i njen CINični portal, ja razmišljam o najstarijem zanatu na svijetu - prostituciji. Prostitutka živi od klijenata koji je finansiraju poklonima ali klijenti žele da ostanu tajni jer društva stigmatiziraju ovakve relacije. CIN se ne finansira poslovanjem na tržištu, oni ne funkcionišu kao medij koji živi od svoga rada putem naplate reklama ili prodaje. CIN se finansira od poklona. Kao i prostitutke. Nakon današnjeg članka barem je jasno za koga Selma Učanbarlić i njene kolegice sa CIN-a šire noge. Ostala je nejasna samo cijena."

 

(N1, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook